Viikko sitten tiistaina aloitettiin Eijan kanssa uusi juttu: Rentoutumiskeskus Kehrän järjestämä putkirullaus. Se sitten vasta olikin siisti juttu! Aika masokistin hommaa se tosin on, koska näköjään lihaskalvot on jokseenkin kireät, mutta se lämpö lihaksissa ja rentous sen jälkeen. Tykkäsin ihan hurjan paljon. Rullasin jopa kotosalla jonniin verran viikon aikana. Tänään oli toinen kerta ja kappas, kun ei paikat ihan niiiiiiin kipeät enää olleetkaan. Vielä kuusi kertaa on tätä kurssia jäljellä.

Keskiviikkona ajeltiin Minnan ja Hipan kanssa jälleen Hämeenlinnaan nuorten koirien tokoringin koulutukseen. Viitasen Sirke saapui meitä taas koutsaamaan. Aloitettiin treeni kehäänmenoilla. Ne sujui Mickyltä ihan ok, mutta toistoilla alkoi vähän huonontua, ilmeisesti vähän kyllästyi. Paikallaolosta treenattiin alkua ja ne oli tosi hyviä. Kuunteli hyvin eikä mennyt muiden käskyillä maahan. Yksilövuorolla otettiin jälleen seuruuta. Siihenkin tuli muutama kiva vinkki ja sen lisäksi nyt vaan paljon motivaatiotreeniä eri paikoissa.

Mickyn mielestä reissun ehdottomasti paras hetki oli kuitenkin, kun Anja tuli meitä moikkaamaan. Voi pientä karhua! Nenä alkoi nuuskia, häntä heilua, ensin vähän varoen, että haistoiko hän varmasti oikein. No toki haistoi ja sitten se koko ikävä vyöryikin ulos. Ei meinannut moisesta mölinästä tulla loppua ollenkaan. Aika herttaista ♥ Äitikoira Jaffiinalla olikin sitten kotona ollut samanlainen reaktio, kun oli Anjan vaatteista haistanut, että kenen luona Anja olikaan ollut.

Lauantaina ajeltiin Minnan ja Ilonan sekä koirien kanssa Turkuun Lentsun tokokurssille. Sielläkin aiheena seuraaminen ja koiran takapään käyttö. Tykkäsin! Tosi kivat treenit. Sieltä ajeltiin sitten suoraan Loimaalle, jossa osallistuttiin Jackyn kanssa meidän toisiin rallytokokisoihin. Tuomarina toimi Anna Pekkala ja rata oli seuraavanlainen

rallyrata%2011.10.2014-normal.jpg

Jacky oli hyvällä fiiliksellä ja nyt kun vaihdoin remmiksi Mickyn vanhan pentuhihnan, niin saatiin vain yksi miinuspiste taluttimen kiristymisestä. -10 pistettä tuli, kun koira kierrettiin sen istuessa ja me jatkettiin siitä suoraan matkaa, kun mun olis pitänyt pysähtyä kiertämisen jälkeen. Huomasin virheen heti ja olisin voinut uusia liikkeen, mutta en mä nyt ala Jackylle omia mokiani allekirjoittamaan. Kyllähän se nyt vanha konkari tietää, että jotain meni pieleen, jos alan uusimaan. Tuloksena 89/100 ja siis kirkkaasti hyväksytty tulos. Kotimatkalla poikettiin vielä Elonkiertoon lenkille ja ilta menikin puoli nukuksissa soffalla.

Sunnuntaina aamusta pojat pääsivät nautiskelemaan Kotin Tanjan käsittelystä. Jacky otettiin ensin, kun tiesin sen olevan jumissa, kun anoppilaan mennessä liukastui ihan rähmälleen kerrostalon portaissa. Aika paljon kaikkea voi kaatuminen aiheuttaa, mutta onneksi käsittely oli noinkin pian sen jälkeen ja kaikki paikat saatiin kivasti auki. Micky sitten taas olikin tällä kertaa tosi hyvässä kunnossa. Vain pieniä ”normaaleja” liikkuvan koiran kireyksiä. Ihanaa kun ei tarvinnut ajella käsittelyn takia minnekään kauemmas.

Eilen oltiin kuuden viikon tauon jälkeen paimentamassa. Vähän jänskätti, että kuinka käy, mutta hyvinhän se meni. Jacky oli ensin ja kriteerinä oli nyt se, että jatketaan hiljaista duunia. Se onnistui erinomaisesti ja vain pari kertaa jouduin huomauttamaan asiasta. Vitsit se tekee kyllä hienosti, kun kuuntelee ja keskittyy. Mä olin ihan supertyytyväinen meihin. Micky karkasi heti alussa lampaille, mutta siitä palauttamisen jälkeen oli oikein kuuliainen ja näppärä poika. Oli se vaan niin kivaa taas. Oikein harmittaa, kun aikatauluongelmien takia tauko venähti noin pitkäksi. No tämä on nyt kurssi ja jatkuu kaikkiaan 5 viikon ajan. Jooga olikin tällä viikolla syyslomalla, joten tällä kertaa ei tarvinnut paimentamasta koittaa sinne kiiruhtaa.