Vali, vali ja ruti ruti. Kylläpä tän mun käden kanssa nyt tuli iso riesa. Kyynärpää on reilusti turvoksissa, sormet on puutuneet ja toimimattomat sekä kasvoissa tuntopuutoksia varsinkin silmäkulmassa ja suupielessä. Olen käynyt lääkärissä useita kertoja, osteopaatilla ja pari kertaa fyssarilla saamassa laseria ja akupuntiota. Jos 5 kerran kuuri fyssarilla ei auta, niin sitten tehdään hermoratatutkimus. Lähinnä tässä on siis tullut huilattua jääpussi kädessä. Jotain sentään olen koirien kanssa puuhannut, jotta pää pysyy kasassa.

Kavereiden kanssa ollaan käyty lenkillä. Ullan ja Sakun & Tamin kanssa käytiin yks päivä Hunnarilla ja naurettiin, kun meidän sakin nuorin ja vanhin löysivät kaikkein eniten yhteisen sävelen. Toki Micky ja Tami juoksivat miljoonaa, mutta nahjaamisleikistä vastasivat Micky ja Saku. Minnan ja Hipan kanssa ollaan oltu useita kertoja lenkillä ja yleensä vähän treenattu samalla. Kohta vuoden on olleet nuo pikkupöppiset ilonamme, mutta äo:ssa ei ole tapahtunut kovin kummoista muutosta. On ne ihania!

Viime sunnuntaille olin saanut Jackylle paikan tokokokeeseen Poriin. Olin kahden vaiheille lähtemisen suhteen ja kun vielä edellisenä päivänä tuli tuomarimuutos, mutta lähdin sitten kuitenkin, kun Anja lähti mukaan seuraksi & kuskiksi ja samalla reissulla päästiin vielä treffaamaan Mickyn ja Kianan veljeä Nelsonia Yyterin koirannalle. Äiteellä ja lapsilla meni lujaa!

IMG_9031-normal.jpgIMG_9061-normal.jpgIMG_9066-normal.jpgIMG_9083-normal.jpgIMG_9108-normal.jpgIMG_9101-normal.jpgIMG_9109-normal.jpgIMG_9112-normal.jpgIMG_9131-normal.jpgIMG_9132-normal.jpgIMG_9064-normal.jpg

On tämä kyllä niiiiiiin ihana paikka.

IMG_9076-normal.jpgIMG_9075-normal.jpg

Tokokoe meni totaalisesti maksetun harjoituksen piikkiin. Tai sitä sen piti ollakin, kun pitkästä aika lähdettiin muualle kisaamaan. Kisapaikkana nurmikenttä ja tuomarina Tiina Heino.

 

Seuraaminen 5: Ihan käsittämätöntä haahuilua ja maan haistelua. Ei olis kuulunut kyllä pisteitä ollenkaan… Kun sen treeniseuruun sais vielä kisoihinkin.

Zeta 5: Yksi asento väärin, mutta mun mielestä muuten suht ok.

Luoksetulo 8: Haukkui jätössä ja vähän valui seisomisen stopin.

Ruutu 5: Tää oli hieno! Löysi ruudun tosi hienosti. Seuraamaan tuloon vaati kaks käskyä. Haisteli ruudussa ja haukkui mennessään ja siitä kai noin roimasti pisteitä pois.

-----------------------------------------

Ohjattu 5: Ei löytänyt petsattuja kapuloita. Koitti hakea taas keskeltä, vaikka vasen oli hakusessa. Kun löysi, niin toi laukalla nätisti loppuun.

Metalli 0: Sain kapulan käteeni ja arvasin tämän. Hurjan painavan oloinen ja paksu se keskiosa. Noh sain tehdä kuitenkin loppuun ja apujen avulla sain Jackyn tuomaan sen hypäten takaisin. Yes!

Tunnari 0: Mä nollasin tällä kertaa… Koskin Jackyyn vielä, kun oli sanottu, että liike alkaa… Jacky teki hyvin ja toi nätisti oman tällä kertaa.

Kaukot 0: Oli ihan pihalla. En vissiin osannut viritellä, kun kaukot tehtiin samassa paikassa kuin tunnari enkä liikuttanut siitä välillä.

Paikallaistuminen 0: Oli valunut maahan

Paikallamakuu 0: Oli käynyt istumassa välillä noin 10sek. Sekoitti liikkeet ihan selvästi, kun oli sen oikean istumisen valunut maahan.

Paikallaoloihin olen silti äärettömän tyytyväinen, koska oli kahden vieraan koiran välissä hiljaa ja levollisena sekä siinä vaiheessa jo myös haistelematta maata.

Molemmat sählättiin ja säädettiin luvattoman paljon. Nyt vaan paljon treenejä ja kisoja vieraissa paikoissa ja vierailla alustoilla.

Tiistain tavoitetokossa Jacky näytti jälleen kekseliäisyytensä. Aiheena oli ruutu. Pongasi ruudun normaalisti, meni hyvin merkille ja… sitten teki täyskäännöksen ja lähti noin 20m päässä oleville aksakepeille ja pujotteli ne täysin oikein alusta loppuun. Voi morjes tuon kanssa! Ihanaa, kun se tarjoo juttuja eikä jäädy. Tätä on haettu, mutta voinee toki kisoissa aiheuttaa muutamia mielenkiintoisia tilanteita vielä…

Pojat kävivät myös osteopaatti Leena Piiralla. Kummallakin oli ranka ja lantio suorassa eikä mitään lukkoja missään. Loistavaa! Vähän pelkäsin muuta, kun nujuuvat ja riehuvat niiiiin paljon pihalla keskenään, mutta ilmeisen nätisti sen tekevät. Leena oli myös kovasti tyytyväinen Mickyn jalkojen edistymiseen. Pikkukarhu kehittyy hitaasti, mutta varmasti tullakseen joskus isoksi karhuksi.

Loimaalla on käyty torstaisin tokoilemassa ja se on kyllä siistiä. Lämpöisessä ja valoisassa hallissa. Muutenkin on myös kotona treenitty kaikenlaista. Huomenna on kauan odotettu Lentsun tokopäivä, jonne olen molempien poikien kanssa menossa. Kivaa!

Tänään oltiin Elonkierrossa lenkillä. Kamera oli mukana, kun piti ottaa pojista kuvia pudonneiden lehtien seassa. No ei voinut, kun lehdet oli vielä pääosin puissa kiinni.

IMG_9171-normal.jpg

Pikkukarhun kuvan myötä toivotamme kaikille oikein mukavaa syksyistä viikonloppua!

IMG_9170-normal.jpg