Eilen mentiin päivällä Anjan ja koirien kanssa jälleen Elonkiertoon tarpomaan. Lunta tuprutteli sen verran, että kameran jätin kotiin, vaikka muuten kaunis ilma olikin. Kyllä oli taas virtaa päässytkin kertymään yllin kyllin  Jackylta sitä purettiin normaalin riehumisen lisäksi vähän juoksuttamalla hangessa mun ja Anjan väliä. Se muuten menee LUJAA! Lopuksi otin Jackyn kanssa jälleen seuraamista Anjan valvovan silmän alla. Alkaa se oieta pikku hiljaa  Vielä kun saadaan pylly pysymään suorassa heti alusta lähtien.

Iltapäivällä lumen tuprutteli loppui ja taivas oli täysin pilvetön. Mitäpä siinä sitten muuta voi, kun pakata koirat uudestaan autoon ja lähteä ulkoilemaan. Nyt suunnattiin vaan tuohon lähelle Paavolan metsään ja pellolle. Tähän reissuun oli kamerakin pakko ottaa mukaan ulkoilemaan. Alla kuvasatoa reissusta.
 
 
 
Kyllä oli illalla ihanan raukea olo meillä kaikilla happimyrkytyksen saattelemana.
 
Tänään päivällä haettiin Jackyn kanssa Anja ja Jaffiina kyytiin ja ajettiin Halikkoon Ehyt-Areenalle toiseen Anette Lindellin vetämään agilityn tehopäivään. Melkoinen tehokuuri taas parituntisen aikana saatiinkin  Nyt Jackya ei enää seinien mahdollinen päälle kaatuminen hirvittänyt niin paljon kuin viimeksi  Kovin hitaasti ja varovaisesti se siellä toki meni edelleen normaaliin verrattuna. Nyt oli radalla myös puomi sekä keinu ja niiden suorittamiseen olen älyttömän tyytyväinen  Puomi oli vielä kaikenlisäksi tosi lähellä seinää. Treenit aloitettiin pelkällä keppitreenillä ja niissä Jacky oli ihan pro  Meni nopsaan ja varmasti. Tykkään kyllä kovasti Aneten koulutustyylistä  Ennen ja jälkeen treenien käytiin viereisellä golf-kentällä lämppäri- ja jäähdyttelylenkillä. Kiitos jälleen Anja viikonlopun seurasta!