Meni taas viikonloppu vähän turhan hätäseen. Lauantaina koitin aamusella nukkua edes hiukan viikon rästejä kiinni, mutta huonolla menestyksellä. Ei se uni sitten tahdo silmässä pysyä, kun on liian väsy. Iltapäivällä mentiin Anjan kanssa Elonkiertoon lenkille. Mulla oli taas pelkkä Jacky, kun peltolenkki siellä on niin pitkä, etten pappaa enää halua sinne ottaa. Matkalla Elonkiertoon tuli vettä aivan kaatamalla, mutta me päästiin lenkki pientä hetkellistä tipottelua lukuun ottamatta ihan kuivana  Possujakin käytiin taas loppulenkistä katsomassa ja Jackyn & Jaffin toimesta myös pusuttamassa  Kiitos Anja & Jiit lenkkiseurasta

Enpä kauaa ehtinyt olla kotona, kun lähdettiin Samin kanssa kentälle pakkaamaan aksaesteitä kisoja varten. Sen jälkeen tein Ricon kanssa kaksin lenkin kotopuolessa ja sitten lähdettiinkin jo salille. Illalla BB:tä toisella silmällä ja sitten nukkumaan.
 
Eilen kello soi jo klo 6.30. Forssan Pussikoirat oli järjestämisvuorossa agilityn piirinmestaruuskisoissa. Kisat pidettiin jälleen Talsoilan kentällä ja onneksi nyt myös kuivassa säässä. Startteja oli päivän aikana reilut 250, kun mukana oli myös joukkuekisa. Itse toimin ensin aamun ilmoittautumisessa ja sitten aksaradan ajan tuomarinsihteerinä, jotta sain lisää merkintöjä koetoimitsijakorttia varten. Palaute kisoista oli jälleen oikein positiivista niin kilpailijoiden kun tuomarin taholta. Esteiden siirto vielä illalla takaisin kentän konttiin ja vois sanoa, että tuli kyllä päivätyö tehtyä. Ei näin pieni seura kyllä voi missään nimessä edes ajatella järjestävänsä enemmän kuin 2 aksakisat vuodessa. Kivaa hommaa se on, mutta hiton rankkaa!
 
Illalla en tehnytkään muuta kuin käytiin poikien kanssa lenkillä ja torkuin sohvalla. BB:stä näin alun ja lopun, mutta aika siivu välistä jäi hämärän peittoon… Onneksi tämä viikko ei ole niin täyteen buukattu kuin edellinen, jos ehtisi vaikka vähän paremmin nukkuakin välillä.