Viime viikon loppupuoli meni sairaslomalla. Niskan ja yläselän veti niin jumiin, että alkoi taas kädet olla ihan puutuneet ja pistelevät. Sen verran syksyinen kasvojen puutuminen säikytti, että päätin tällä kertaa mennä vähän nopsemmin lääkäriin rohtoja hakemaan. Oireet lieveni onneksi, vaikka eivät poistuneet kokonaan. Huomenna onneksi aika Piiralle, jos sieltä jälleen kerran saisi avun.

Kädet ei toimineet, mutta jalat onneksi toimi, joten käytiin poikien kanssa maastolenkeillä melkein vallan, ettei mun tarvinnu pitää remmejä kädessä. Seuraakin saatiin yhtenä päivänä Hipasta & Minnasta ja toisena Poutalasta partasuineen. Eipä sitä sitten muuta paljon tullut tehtyäkään kuin levättyä ja lenkkeiltyä.

Lauantaina käytiin Lennun ja koirien kanssa Turussa Lentsun tokokurssilla. Voi huoh! Välillä on treenien jälkeen ihan taivaissa ja sitten on näitä kertoja, kun mikään ei oikein onnistu. Luoksetulon stoppi valui käskyllä liikaa, joten se vaihdettiin käsimerkkiin. Jäävien istuminenkin meni uusiksi, kun Micky istuu sen niiiiiin hitaasti. Paikallaolo oli hyvä siihen asti, kunnes kesken tuli seuraavaa ryhmää koirineen halliin ja Micky nousi istumaan. Meinasin jo vaihtaa koko tokon pitsinnypläykseen, mutta kai me nyt kuitenkin sitten tokoakin jatketaan.

Sunnuntaina saatiin ihania vieraita, kun Poutala tuli paikalle käppänäpentujen ja niiden isosisko Ansan kanssa. Tosi mainioita ja reippaita tapauksia. Väkisin meinaa pentukuume nousta pintaan… Mickyn mielestä pennut oli ihan tosi ihania ja koitti kovin miettiä, että miten noin pienten kanssa pystyisi leikkimään.

Jacky kuljetti pentuja pihaa tutkimassa.

IMG_1343-normal.jpg

Micky kuiskutti salaisuuksia isosisko Ansan korvaan

IMG_1429-normal.jpg

ja teki tuttavuutta "pikku-Ansan" kanssa.

IMG_1421-normal.jpg

Vähänkö söpöjä ♥

IMG_1477-normal.jpgIMG_1440-normal.jpgIMG_1338-normal.jpgIMG_1335-normal.jpg

Maanantaina käytiin Minnan kanssa kentällä vähän treenimässä ja nyt meni sentään paremmin. Tiistaina käytiin paimentamassa ja päästiinkin ekan kerran tänä vuonna ulos ja vähän isomman lambilauman pariin. Paimennuskuvat Minna L.

Jacky

IMG_1496-normal.jpgIMG_1510-normal.jpgIMG_1483-normal.jpgIMG_1512-normal.jpg

Micky, joka oli ihka ekaa kertaa laitumella ja noin ison lauman kanssa.

IMG_1554-normal.jpgIMG_1543-normal.jpgIMG_1588-normal.jpgIMG_1610-normal.jpgIMG_1629-normal.jpgIMG_1628-normal.jpgIMG_1601-normal.jpg

Eilen oli pojilla Piiran käsittely ja ekan kerran ikinä Mickyssä ei ollut yhtään mitään. Ei edes mitään jumeja saati vinouksia tai lukkoja. Selkälihasten vahvistamiseen saatiin vähän ohjeita, joita jo osin ollaan tässä aiemminkin tehty. Jackylla oli pieni lukon alku, mutta sekin aukesi helposti. Oli sijainniltaan sellaisessa kohdassa, että ilmeisesti on joko ”takatalven” liukkaalla tai sitten nurmikolla vähän horjahtanut. No mutta taas on molemmat pojat täydessä iskussa. Hitsi miten hyvä mieli tulee, kun tietää niiden olevan kunnossa. Tänään otettiin käsittelyn jälkeen rauhallisesti. Huomenna pääsen itse nauttimaan Piiran käsittelystä ja viikonloppu menee kauan odotetulla MM-tiimin tokoleirillä.

Loppuun vielä muutama keväisempi pojista ♥

IMG_1283%20%E2%80%93%20Kopio-normal.jpg

IMG_1319-normal.jpgIMG_1324-normal.jpg