Tää viikko on mennyt enemmän ja vähemmän lorvailun merkeissä. Hyvä niin välillä, kun keväästä asti onkin ollut aika hektistä ja menty koko ajan kuin tuli persiissä. Alkuviikko lenkkeiltiin Hunnarilla. Maanantaina keskenämme ja tehtiin samalla jo tutuksi tulleet metsätreenit kivillä, kannoilla, risukoissa ja upottavassa sammaleessa. Tiistaina saatiin seuraksemme Ulla keran Tamin & Sakun ja eilen Minna L. ja Hippa.

Minnan kanssa treenattiin samalla. Nyt alettiin työstämään Jackyn oikealle käännöstä kuntoon. Tai siis mun käännös kun nyt ensin saadaan menemään oikein, niin voi olla, ettei  Jackyn osalta sitten enää korjattavaa jääkään. Jacky teki myös zetan pentuversiona seisomassa pysymistä erikseen. Sitten vielä tunnari pariin kertaan, kun siitä on tullut ihan kamala hätähousu, kun hosuu kapuloilla. Nyt kuitenkin malttoi hyvin haistella. Micky teki seuruuta, ruutua ja merkkiä kera ohjatun vasemman. Että mä tykkään ton pikkukarhun innosta ja myös sen tavasta puhista ja möristä, jos tulee vaikea juttu ja pitää miettiä, kun ei heti hoksaa. Ihanan yritteliäs se on. Ja Jacky on mahdottoman villi treeneissä nykyään. Voi kun sen haukkumisen saisi myös kisoissa pois. Kotona treenattiin tämän lisäksi vielä jotain pientä alkuviikon aikana.

Tänään aika kuluikin siihen, kun lenkin jälkeen piti hoitaa kauppa-asiat ja sitten puunata Jacky. Me kun suunnataan taas huomenna lahden toiselle puolelle. Molemmat koirat lähtee mukaan, mutta vain Jacky menee kehään. Sami siis jätetään ihan yksin kotolaiseksi. Tää olis nyt sitten toiseksi viimeinen reissu tällä vuodelle. Onhan niitä ollukkin muutama.