Vähän on havaittavissa ylimääräistä puuhastelua sinne ja tänne, jotta ei ehdi pysähtyä liian paljon paikoilleen miettimään ja suremaan crying Hyvä vai paha, en tiedä. Töissä, pentujen luona, äitin luona, treenailua, asioiden hoitamista jne. Jestas minkä määrän hommaa ihmisen kuolema voikin aiheuttaa surprise Miljoonaan paikkaan pitää muistaa ilmoittaa ja sitten ihan käytännön asiat. Melkoisen rankkaa repiä suru auki aina uudestaan ja uudestaan crying

Jackyn kanssa olen lähes joka päivä koittanut treenata jotakin. Jotenkin siisti fiilis nyt keskittyä pelkästään evl:n liikkeiden hiomiseen smiley Kotona tehtiin mm ruutua ja merkkiä. Tosi nopsaan hiffasi ruudun pongaamisen myös merkillä seisten yes Uimareiden kaikottua käytettiin hiekkarantaa hyväksi luokstulon stoppien treenaamiseen. Meillä oli ihan älyttömän kivaa ja stopit oli niiiiiiin terävät, että jäi oikein kunnon jarrutusjäljet surprise Näitä pitää nyt käydä tekemässä maan jäätymiseen asti.

Torstaina käytiin Minna L:n kanssa treenimässä Lamminrannassa. Jacky teki taas seuraamista valvotusti ja se paranee kaiken aikaa yes Toisena tehtiin tunnari liikkuroituna isolla kapulamäärällä. Jacky on vähän turhankin itsevarma tunnarin suhteen ja kapulamäärän lisääntyessä alkaa hosumaan. Kun vaan saa hajun jostakin suunnasta, niin nappaa siinä vaiheessa kohdalle osuvan. No eipä niitä kapuloita kisoissakaan koskaan ole 30 kappaletta, mutta haluan, että keskittyy kunnolla. Ekalla kertaa nytkin toi vaan jonkun, mutta toistolla tosi nätti ja toisella kertaa ihan super. Hyvä karhu! Paikallaistuminen ja makaaminen otettiin myös ja ne molemmat ok. Istumisessa pitää vaan olla tarkkana, kun jää helposti istumaan etujalat eri tasolla. Kiitos Minna!

Tänään on satanut koko armaan päivän, joten ulkona ei ole liiemmin tehnyt mieli olla. No se toki auttoi siihen, että tuli sisällä tehtyä rästihommia. Eilen oli onneksi hyvä ilma ja niinpä pennut tuli meille kylään heart Eka automatka oli mennyt hyvin molempiin suuntiin eikä ne edes huomanneet olevansa eri paikassa.

Me ollaan meidän enoa moikkailtu kyllä portin raosta useampaan kertaan, mutta nyt me päästiin ihan kunnolla moikkaamaan. Ihan kiva tyyppi ja vähän äipän näköinen.

Sit me vaan hengailtiin pitkin poikin ja oltiin söpöjä heart






Meidän äiti on maailman paras heart Meillä on tosi turvallista olla, kun äiti valvoo.

Ja sitten kun iskee väsy, niin äipän kainaloon voi turvallisesti nukahtaa heart