Kerrankin oli colliet vuorossa vasta vähän myöhempään ja kello oli jo yhdeksän, kun lähdettiin kotoa ajamaan kohti Nokiaa. Koko matkan satoi vettä välillä vähemmän ja välillä liki kaatamalla. Perillä kuitenkin enää ihan hiljalleen tihkutti ja poislähteissä paistoi jo aurinko.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sama tuomari (Ann-Chatrine Edoff Ruotsista) arvosteli nahkat ennen pehkoja ja siinä hieman ”kauhulla” katseltiin, kuinka moni nahka lähti kehästä sinisen nauhan kera pois… Sama tahti jatkui myös pehkoissa ja vasta valioissa ja veteraaneissa nähtiin ERI-nauhat. Kaikkiaan vain 3 urosta sai erinomaisen ja Nicky hienosti val ERI 2, PU 3 :o) Loistava suoritus noin tiukalta tuomarilta. Sitä paitsi muut sijat meillä jo onkin, mutta PU 3 paikalla ei olla koskaan ennen oltu ;o) Uroksissa jäi sitten sert vallan jakamatta.

 

1808217.jpg1808220.jpg

Nickyn mielestä olis selvästi namin paikka ;o) Meidän tämän kesän hitti näyttelynamina on valkosipulissa keitetty ja uunissa kuivatettu kanan/kalkkunan filee.

 

Nickyn pojan Jarren piti suorittaa näyttelydebyyttinsä Nokialla. Viikolla kuitenkin päädyttiin omistajansa siihen, että Jarre jää kotiin. Ensin hellejakso ja siihen perään tämä kosteus ja niin päätti Jarre siirtyä uikkarikauteen. On ihan villaton ja kropaltaan isänsä kaltainen laiheliini sekä korvat kevyet, joten melko lailla varmaan olisi saanut H:n. Jarren kanssa sitten kokeillaan uudestaan ensi kesänä uudessa turkissa :o)

 

Näyttelyreissusta kotiuduttuamme kävin koirien kanssa pitkän lenkin ja sitten lähdettiinkin taas liikkeelle. Holjien oheisperinteeksi kun on muodostunut kyseisen viikonlopun lauantaina illan istuminen ystäväpariskunnan mökille. Sinne suuntasimme nytkin, mutta torille iltaa jatkamaan lähti vain miesväki tällä kertaa. Lähes ykkösluokan ilta heillä siis ;o) Juu ja jälleen oli yöllä takuuvarma herääminen, kun Sami tuli kotiin. Vitsi kun Nickyn riemun saisi jotenkin videoitua. Se on ihan käsittämätöntä tuo pienen koiranpojan onni, kun ”iskä” saapuu keskellä yötä kotiin :o)

 

Aamulla otettiin suunta kohti Tuomarinkartanoa. Tällä kertaa lähti äiti matkaseuraksi. Taas oli pehkot vasta nahkojen jälkeen, joten klo 8.30 riitti lähtöajaksi ja silti oltiin varsi hyvissä ajoin perillä. Heti kun saatiin tavarat levälleen, alkoi sade, mutta onneksi päästiin jälleen loisimaan Päivin telttaan. Kiitos! Sade kyllä loppui aika pian ja loppupäivän oli itse asiassa ihan ideaali näyttelyilma, suht lämmin pilvipouta. Tänään collieilla tuomarina Rita Reyniers Belgiasta. Kuvat jäivät vähiin, kun itse juoksin kehässä eikä äiti oikein tuon järkkärin kanssa teen mitään...

 

Tänään aloitin kehäurakan jo junnu-uroissa, kun kävin esittämässä ERI:n ja luokkavoiton arvoisesti Aapon (Maple Yard Challenger). Aapo oli myös PU 3 ja sai vara-sertin. Onnea kovasti omistaja-Katri ja kasvattaja-Tiina. Nickyn kanssa tein myös ”Aapot” ja käytiin pokkaamassa luokkavoitto ERI:llä. Nickyn loistava liikunta ratkaisi jälleen ja niinpä meille osoitettiin myös PU 1-sijaa :o) Tässä kohtaa olin jo yhtä hymyä, saati kun käteen annettiin vielä lopuksi myös ROP-ruusuke :o)) Viime viikonlopun Kuopion pettymykset tuli pyyhkittyä jonnekin tooooosi kauas ja näyttelyt maistuu taas vallan mukavalle :o) Vielä isossa kehässäkin Nicky jaksoi ja jaksoi, vaikka silmistä näki jo pojan olevan melkoisen väsy. Tänään ei ollut collieiden päivä isossa kehässä ja Elina Haapaniemi jätti myös nahkacollien sijoittamatta, vaikka 8 joukkoon nousivatkin. Takki on kyllä tyhjä itselläkin ja olen erittäin onnellinen, että ensi viikko on kesälomaa. Olipahan huisin hulppea näyttelyviikonloppu :o))))

 

1811095.jpg

 

Olin tänään kehässä vähän enemmänkin, kun Aapon lisäksi käväisin PN-kehässä Pilvin (Piristeen Alkuhuuma) jun ERI 3 kanssa sekä Aapon kanssa uudelleen vielä Maple Yard kasvattajaluokassa, joka sai KP:n. Oli muuten tosi hienoa viedä nuoria 10 kk ikäisiä junioreita. Molemmat minulle lähes kokonaan vieraita ja silti yhteinen sävel kehässä löytyi nopsaan. Tosi lupaavia koiria molemmat :o)

 

Nickyn poika Luca kävi meitä myös moikkaamassa. Luca ei ollut näyttelyyn ilmoitettu, mutta ”pikkuveli” Leevi-sheltti oli ja niinpä näin myös Lucan pitkästä aikaa :o) Voi jösses sentään tuota samankaltaisuutta Nickyn kanssa. Siihen se heittäytyi heti selälleen maahan ja piti tuttuakin tutumpaa älämölöä. Muutama kuva myös räpsittiin Lucasta, mutta silloin just sataa ripsutti ja muutenkin Luca olisi paljon mieluummin mennyt naisia narraamaan kuin seissyt kuvattavana ;o) Kiitos Elina ja Luca, kun tulitte meitä moikkaamaan :o)

 

1811088.jpg1811091.jpg

 

1811092.jpg