Onpahan ainakin tullut nukuttua tässä lomalla…siis syömisen lisäksi ;o) Uni on maittanut hurjan hyvin ja aamulla pitkään myös koirille, kun yömyöhään kukutaan illalla. Mukava rytmin muutos edessä, kun töihin pitäisi mennä maanantaina. Onneksi on pehmeä lasku ja vain 3 päivää töitä ja sitten taas 6 vapaata :o)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iltapäivällä lähdettiin Annariinan ja länderitrion kanssa jälleen lenkille. Tällä kertaa suuntana meidän eilinenkin lenkkimesta eli Syrjänharju. Tultiin siihen tulokseen, että kovin on tämä Fyran eka juoksu miedonlainen, kun ei pojat siitä loppujen lopuksi ole kovinkaan moksiskaan. Juoksevat ja leikkivät jne mutta ei mitään älytöntä kaahotusta. Paljon enemmän nuo täällä kaupungissa eilenkin kohkasivat hajujen perässä. Hyvä näin, että ollaan päästy lenkeille :o)

 

Bellasta on tullut niin viehättävä vanha leidi. Siis ihan mieletön muutos tuossa koirassa tapahtunut siinä ajassa, kun sen olen tuntenut. Alkuun se vaan kyyhötti Annariinan jalkojen takana piilossa ja tärisi. Nyt se komentaa pojat ruotuun, sinkoilee sinne tänne häntä kippuralla, kerjää multa namia ja koittaa sitä varastaa taskusta asti ym. Ei uskoisi samaksi koiraksi millään.

 

Duo taas on parantunut tosi hyvin isosta kasvainleikkauksestaan ja entinen pilke silmiin ja metkut ovat palanneet Duudsonin mukana. Siinä on kyllä oikein linssilude. Nytkin oikein etsi kaikki kivet ja nyppylät katsellaan ja joka paikkaan piti kiivetä poseeraamaan :o)

2176220.jpg

2176227.jpg

 

Fyra penneli on päästään vielä ihan pentunen, mutta kroppa ja turkki jo ison koiran. Älyttömän kaunis nuori neiti on Fyrasta kasvanut. Hieman on vielä opettelemista "isosisko" Duon poseerauksesta, mutta kyllä Fyrakin jo vahingossa muutaman kerran malttoi pysähtyä sekunniksi paikoilleen ;o)

2176230.jpg

 

Kyllä kelpaa meidän poikien lenkkeillä naapurikadun naisten kanssa :o) Nää koirakaverilenkit on kyllä ihan mahtavia ja omatkin hyytyy niillä mukavasti ja nytkin vetävät molemmat tyytyväisenä sikeitä :o)

2176232.jpg

2176224.jpg

2176222.jpg

2176223.jpg

2176219.jpg

 

Ensin me mennään tästä tänne puskaan…

2176218.jpg

 

…ja sitte me tullaan täältä pois

 2176226.jpg

 

Tytöt edellä ja…

2176228.jpg

…Nicky perässä

2176229.jpg

 

Saat pappa vähän haistaa ja vaikka maistaa, mutta ota ensin kiinni jos saat ;o)

2176231.jpg

 

Kiitos Annariina ja tytöt! Voi kun päivät pitenisivät nopsaan, että voisi arkeenakin lähteä vielä illalla metsään lenkille.