Tällä viikolla on parina aamuna ollut ilmassa jo selvästi keväinen tuntu  Yöllä on ollut kovaakin pakkasta, mutta päivällä selvästi plussaa ja lumikasat madaltuu kohisten. Meilläpäin takapyörätie on nyt ihan karseessa kunnossa ja siksi ollaankin suunnattu varsin mielellään toistaiseksi lumisempina pysyneille maille ja mannuille lenkille.
 
Maanantaina tosin lenkkeiltiin kotonurkissa, kun illalla oli taas Jackyn DogiTiimin toko. Tällä kertaa aiheena oli maahanmeno kaikissa muodoissaan eli kaukojen m-s-m vaihto, sivulta maahan, liikkeestä maahan ja paikallaolo maassa. Kaukojen vaihdossa tarvii vielä käsiavun seisomaan nousuun, mutta maahan menee teknisesti hyvin. Nyt vaan täytyy olla tarkkana, kun toooosi helposti silleen jännästi venyttää etutassuja eteenpäin ja vaikka sinäänsä pysyy paikallaan. Sivulta maahan on jostakin syystä kovin vaikea. Tarvii siinä ihan hurjasti vielä apuja tai muuten lähtee pakittamaan tai menee lonkalleen. Tätä tarviis nyt ottaa vähän tehostetusti, että saadaan se apu sieltä pikku hiljaa hävitytettyä. Liikkeestä maahan on ihan super mun peruuttaessa. Tippuu hyvin ja nopeesti  Tennispallon voima on ihmeellinen  Paikallaolossa pysyy hyvin, mutta ensin pää pyöri kuin propeli. Rauhoittui kuitenkin, kun juttelin ja kiinnitin huomion mun katsomiseen. Ei se missään vaiheessa nousemassa ollut, mutta pää pitäis saada pysymään paikoillaan kanssa. Olipas taas mukava treenata! Nyt on tokotus taas sen verran kivaa, että kovasti odotan nurkkien kuivumista, jotta pääsee helpommin treenaan kotosallakin ulkona. Kiitos Anu taas hyvistä vinkeistä
 
Tiistaina mentiin Riihivalkaman suuntaan lenkille kaiman ja tollojen Nancin ja Lucan sekä bortsu-Oonan kanssa. Ihana aurattu metsätie  Ricokin pysyi hyvin matkassa auratulla tiellä, vaikka pitkä lenkki mentiinkin. Nanci ja Jacky painoivat menemään ihan sydämensä kyllyydestä pitkin tietä ja välillä rinksaa metsässä. Ihanan onnellisilta näyttivät juostessaan  Jacky on kyllä melkoinen kiituri, kun on itseään nopeampia naisia tottunut juoksemaan kiinni  Kiitos kaima!
 
Keskiviikkona kävin toisen kaiman luona Latovainiossa hoitamassa yhden kuvauskeikan. Jacky pääsi hetkeksi juoksemaan pellon hankikannolle Pandan ja Airin kanssa.
 
Jacky ja Panda
 
Myös Rico oli autossa mukana ja ajettiin suoraan Elonkiertoon, jossa treffattiin Anskun ja jengin kanssa. Iltaa kohti hangen pinta oli taas jo sen verran kovaa, että Jackykin pysyi "pinnalla" ja kyllä se sitten Fyran kanssa painoivatkin menemään. Isoja rinksoja pitkin peltoja Ossi-oravan kanssa  Kotimatkalla poikkesin vielä porukoille, kun äiti oli leiponut pullaa ja pyysi hakemaan maistiaisia 
 
Eilen Ansku oli vapaalla, joten päästiin lähtemään lenkille heti mun töiden jälkeen. Elonkierto taas suuntana, koska siellä on lunta vielä joka paikassa. Nyt oli meno himppasen rauhallisempaa eikä ihme, kun Jacky on pari päivää painanut ihan sata lasissa. On kyllä niin siistiä, kun illalla on jo pitkään valoisaa ja ens viikolla vielä pidempään, kun kelloja tuupataan eteenpäin  Kiitos jengiläiset tuplalenkeistä!
 
Tänään vein Ricon pappalenkille isän kanssa Räynyntielle. Hyvin Rico jaksaa, mutta täytyy silti antaa papparaiselle välillä huilipäiväkin pitkistä lenkeistä. Me Jackyn kanssa treffattiin, yllättäen Elonkierrossa  Minna kera koikkeri-Rokan ja berni-Kasperin. Jacky on nähnyt ihan pienenä, parin kk ikäisenä Kapen. Hauska oli nähdä niiden seuraava kohtaaminen. Eipä siinä mitään. Kape on niin ihana jätti  Yllättäen siinä kävikin sitten niin, että Kape ja Jacky kirmasivat keskenään ja Rokka oli vähän ihmeissään, että kuinkas tässä nyt näin kävi. Nooh loppumatkasta pikkupojatkin sitten taas löysivä toisensa. Olipas kiva, kun saatiin taas pitkästä aikaa aikataulut sopimaan yksiin  Kiitos Minna!
 
 
Ilta onkin mennyt taas sohvalla loikoillen ja kai välillä torkkuenkin. Viikko töissä pää- ja niskasäryn kanssa verotti kummasti voimia. Toivottavasti vapaa viikonloppu lepuuttaa mukavasti koko muijan