Maanantaina tokoiltiin taas DogiTiimin kurssilla. En halunnut enää siinä vaiheessa ottaa alokasluokan liikkeitä, joten tehtiin noutoja. Ensin tsekattiin ihan tavis nouto. Se on teknisesti ihan ok, mutta varsinkin paluuvauhti voisi olla reippaampi. Tähän kokeiltiin hauskaa hetsausta ja toimi mokoma hyvin  Metallia kokeiltiin kanssa, mutta sitä ei saatu vieraalla metskulla ulkona onnistumaan, kun on vähän vasta kotona sisällä kokeiltu. Sitten tunnari, josta nousi fiilikset ihan taivaisiin. Karhu on hiffannut jutun juonen  Anu vei ison kasan hajustamattomia kapuloita maahan. Ensin etittiin pari omaa eri suunnasta kuin missä kasa oli. Ei ongelmaa näissä. Oman ollessa piilossa noin 4 metrin päässä kasasta, ampui karhu suoraan kasalle. Mutta mitä tekikään. Haistoi kasaa, katsoi mua ja lähti etsimään sen oman ja toi varsin reteenä  Ihan sairaan makee! Tästä on niiiiiin hyvä jatkaa tunnarin parissa  Kiitos Anu ja Dogitiimi!

Tiistaina kävin itse hieronnassa ja sen perään tein kevyitä kotihommia. Pojilla oli huilipäivä. Tai no kävin mä Pukon kentällä treenaamassa. Mielikuvatreenin... Olen niin onnettoman kova jännittämään, että pakko koittaa ihan kaikkea. Ajoin siis kentälle koirat autossa, mutta ilman koiraa menin kentälle kuitenkin. Tein koko alokasluokan läpi "virtuaalikoiran" kanssa käskyttäen ja kiittäen ihan normaalisti ääneen. Onneksi mein kenttä sijaitsee aika syrjässä  Itse asiassa se oli aika hienoa. Kuvitella kaikki liikkeet onnistumaan täydellisesti. Ehkä vaan kuvittelen, mutta sen jälkeen oli jotenkin luottavainen ja seesteinen olo ja sain hetkeksi hukattua jännityksen syrjään. Poikien kanssa menin sitten lenkille ja Jacky oli kyllä vähän hämillisen näköinen, kun näki autosta mun puuhat yksinäni
 
Keskiviikkona oli pitkä päivä odottaa iltaan asti kisojen alkamista. Menin kentälle jo hyvissä ajoin laittamaan paikkoja kuntoon ja siitä sitten kävin viemässä pojat äitille. Alokasluokka kisasi viimisenä, joten siinä meni tovi jos toinenkin pienissä puuhasteluissa ja seurakaverien suorituksia katsoessa. Jacky ja Fyra olivat paikallaolossa rinnakkain, joten niiden annettiin hetki suukotella ennen, ettei sitten kesken kisan tullut tarvetta  Luoksepäästävyys ja paikallaolo molemmat 10  Seuraamiset oli aika rumia ja haahuilevia... Niissä Jacky otti selvästi painetta mun jäninttämisestä ja koitti rauhoitella. Liikkeestä maahan 9. Siinä annoin pienen käsiavun suullisen lisäksi varmuuden vuoksi  Luoksetulosta 10 täysin ansaitusti. Se oli meinaan ihan SUPER! Sitten se mun paniikkiliike eli liikkeestä seisominen. Kun luottaa koiraansa, niin kaikki onnistuu  Tästä nimittäin 10. Ihan hiukan siirteli tassuja mun perään, mutta muuten täydellinen. Hyppy normaali Jacky eli hieno. Kun vielä kokonaisvaikutuksesta saatiin 10, niin yhteistulokseksi saatiin 182 pistettä KP ja sijoitus toinen
 

On se vaan niin siistiä kisata tutussa paikassa tuttujen ihmisten ympäröimänä  Kiitos meidän loistavan treenikimpan, oli myös treenikamujen tulokset loistavia  Isot Onnittelut ja Kiitos kaikille ja ei kun treenaan lisää!

Eilen karkasin töistä jo ajoissa, kun pojilla oli Piiran käsittelyt Halikossa. Meillä tuntuu tuo 3 kk väli muodostuneen varsin sopivaksi. Nimittäin kummallakaan ei ollut mitään ihmeellistä. Ricolla hiukan jäykkyyttä etupäässä johtuen kynnen irtoamisesta ja siitä johtuneesta ontumisesta. Myös lapojen päällä oli taas hiukan nestettä eli jatketaan b-vitamiinin ja nokkosen syöntiä. Jackylla oli hiukan jäykkyyttä rintarangassa sekä vasemmalla puolella lantiossa. Nämä molemmat seurausta karhun ukemeista, joita tekee täydessä vauhdissa kavereiden kanssa juostessa  Jackyn kanssa jatketaan ravilenkkejä ja mäkikävelyjä. Kummallakaan ei mitään vinouksia eikä lukkoja missään  Kyllä taas kelpaa painattaa menemään. Kiitos Leena!
 
Tänään jatkettiin Jackyn kanssa tokon merkeissä, kun eilinen oli siitä lajista ansaitusti kokonaan vapaa  Avon hyppyä ja kaukoja sekä jäävien taakse palaamista tehtiin ko-treeninä ulkona ja metallin nostoa sisällä (tai siis noston yritystä tässä vaiheessa...). Illalla Jacky pääsi kunnon ravilenkille Anjan ja Jaffin kanssa. Mä vein sillä aikaa Ricon ja Jessen lepposammalle lenkille. Siitä vielä Anjan kanssa salille huhkimaan ja lienee sanomattakin selvää, että meikä on aika tattis painumaan pehkuihin. Öitä!