Kiirutta alkuviikko pidellyt töissä loman jälkeen. Lomalla sai taas helposti käännettyä unirytmin päälaelleen, mutta takaisin työrytmiin se ei käännykään tosta vaan... Iltaisin väsyttää ihan turkasesti ja aamulla tekis mieli viskoo herätyskello suihkulähteeseen. Päivät kyllä kuluu nopsaan työn touhussa.
 
Maanantaina Anu tuli töiden jälkeen hieromaan Nickyä. En mä siinä mitää erityistä ole huomannut, mutta halusin kuitenkin tsekkauttaa tilanteen, kun tässä tämä näyttely"putkikin" taas alkaa. Ihan hyvä olikin, koska takareisissä ja selässä oli jonkun verran kireyttä. Anu sai hierottua lihakset pehmeiksi ja Nicky näytti varsin tyytyväiseltä
 
Jacky pääsi ihan sen verran kanssa, että oppii noihin käsittelytilanteisiin. Edelleen vaan tuppaa karhun elämässä 5 minuuttia olevan kamalan pitkä aika maata hiljaa paikoillaan  Jackylle sain hauskoja jumppaohjeita, joilla saadaan myös syvät lihakset käyttöön. Muutenhan tuo on varsin hyvässä lihaskunnossa ikäsekseen  Tästä ISO kiitos ikiomalle personal trainer Fyralle!
 
Tiistaina lähdettiin äitin kanssa Elonkiertoon lenkille mun töiden jälkeen sadetta ja Hornetteja uhmaten  2-tiellä hiukan Forssasta Poriin päin on koko tämän viikon käynnissä lentosotaharjoitukset varalaskupaikalla. Melkoinen jylinä kuuluu koko ajan. Meille kotiin se kuuluu vaimeammin, mutta työpaikka ja Elonkierto ovat niin lähellä tapahtumapaikkaa, että hetkittäin tekee mieli heittäytyä maihin, kun tuntuu, että ihan päälle tulevat. Koirat eivät ole kovasta äänestä huolimatta moksiskaan ja se on siistii!
 
Illalla trimmasin Nickyn tassut jo valmiiksi viikonloppua varten sekä kuivapesin turkkia, kun en uskalla koko koiraa nyt kastelle, ettei turkki valu viemäriin... Akvaariokin tuli siivottua ja pakkailua jatkettua.
 
Tänään olin itse hieronnassa. Kyllä vaan me ollaan nyt Nickyn kanssa niiiiiin vetreinä  Nickyn kanssa kävin myös fillarilla reippaan ravilenkin. Näin olin ajatellutkin ja Anu sitä vielä erikseen suositteli, jotta saadaan kunnon liike kireinä olleisiin lihaksiin. Huominen meneekin loppuja pakatessa ja Nickyn laitossa, joten seuraavia päivityksiä tulossa sitten vasta viikonlopun Latvian keikan jälkeen ensi viikon puolella.