Maanantaina oli taas Jackyn Dogitiimin pentukoulu. Ensin harjoiteltiin vähän näyttelyä ja sitten keskityttiin hyvään kontaktiin koiran kanssa. Jokaisen piti vuorollaan pujotella läpi "rata", jossa muut 3 koiraa toimivat häiriönä sekä tennispallo kupissa ja noutokapula. Ensin pujoteltiin ihan normaalisti, seuraavalla kerralla tarkkuutta lisää, kun remmin kanssa samassa kädessä piti kuljettaa perunaa kauhassa ja lopuksi vielä villalanka remmin tilalla. Kaikki pentuset pujottelivat varsin malliikkaasti eikä yhtään kierinyttä perunaa tai katkennutta villalankaa nähty Hymy Loppuun otettiin vielä jokaisella muutama luoksetulo muiden muodostaman aika tiiviin kujan läpi.

 

Kurssin jälkeen siirryttiin läheiselle ruohokentälle ja Jacky pääsi leikkimään pari kuukautta itseään nuoremman bokseri-neiti Doran kanssa Pusu Sen verran oli koulutus vienyt mehut molemmista, että kunnon hippaa ei saatu aikaan, mutta painiminen oli sitäkin mukavampaa Hymy Hauska katella kahden noin erinäköisen pennun leikkiä. Doran mielestä Jackyn pitkät karvat oli ihan huippu ja Jacky taas pureskeli Doran löysää kuononahkaa, kun ei ollutkaan pitkää kuonoa, josta ottaa kiinni Päättämätön Hauskat pennut! Kiitos Anulle opeista ja Doralle & Rekolle leikkihetkestä Hymy

 

Lämpimän päivän jälkeen ilta oli viilennyt jo sen verran, että normaalin iltalenkin jälkeen lähdin vielä tekemään Nickyn kanssa reippaan ravilenkin fillarin vieressä. Nicky oli ihan innoissaan ja lenkin jälkeen leikittiin vielä hetki kahden kesken pihalla. Vitsi toi koira ravaa upealla askeleella, vaikka itse sanonkin Cool

 

Eilen oli jälleen Jackyn koulupäivä. Nyt oli taas vuorossa Piskipalvelun lastentarha. Hyvin jaksaa karhunpoika keskittyä mun kanssa tekemiseen tunnin alun kimppalenkin jälkeen Hymy Hauska kyllä lukea noita penneleita tuon lenkin aikana, kun ryhmän kokoonpano joka kerran jonkun verran vaihtuu.

 

Kentällä otettiin luoksetulo tiiviin kujan läpi. Jackyn on noissa aina vähän vilkuiltava ympärilleen, mutta vauhtia ei himmaa silti. Jotenkin sen ilme on sellanen vekkuli, kuin varmistelisi, että kaikki näkevät hänen juoksevan siinä Silmänisku Paljon kontaktitreeniä otettiin kans.

 

Koirakoulun jälkeen ajeltiin Jokioisille Kartanonpuistoon treffaamaan Anjaa ja koiria. Ensin annettiin kakaroiden purkaa virtaansa ja sitten treenattiin näyttelyä. Lähinnä katottiin Jaffin seisomiseen sellaset pienet yksityiskohdat, mitä voisi vielä hioa. Tosi nopsaan nuo pennut osaavat vaihtaa "vaihteen" oikeaksi, kun ensin sai riehua, sitten treenattiin remmissä näyttelyä ja sitten sai vielä lopuksi leikkiä pallolla.

 

Illalla kotona tein isojen poikien kanssa vielä ruutua. Nyt Rico koitti mennä suoraan ruutuun ja unohti merkin vallan ja Nicky taas meni merkille hyvin, mutta ei edelleenkään meinannut millään lähteä siitä ruutuun. Ehkä tähän tarttis ottaa nyt tehokuuri ja tehdä VÄHÄN useammin kuin kerran viikossa... Nickyn kanssa tehtiin takapään käytön harjoituksia. Nyt alkaa mun ympäri peruuttaminen sujua jo kivasti Hymy Loppuun pojat teki kimpassa muutaman kaukojen vaihdon ja hyvin tekikin. Jackylla oli jo sen verran ollut ohjelmaa, että isot pojat pääsivät ihan kaksistaan iltalenkille.

 

Tänään suunnattiin töitten jälkeen Anun ja bc-tyttöjen kanssa Latovainioon lenkille ja treenaan. Ensin mentiin lenkki peltojen, metsän ja soramontun kautta ja sitten siellä montun reunamilla treenattiin tokoa.

Kaverit Hymy

1251314635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pappa poseeraa Pusu

1251314650_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nickyn jäi kielikin ulos, kun tähyilee. Rico keksi haukkua ja kaiku vastasi, jolloin kaikki koirat kuvittelivat jostain tulevan kaiffarin lisää...

1251314642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylös alas hiekkakasaa Hymy

1251314657_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tänään teemailtiin kunkin koiran kohdalla vähän omaa juttua. Rico ja Jacky teki noutoa ja Nicky tunnaria. R:n ja J:n noudot oli toooosi hyvät ja Jacky toimi hienosti lelupalkalla Hymy Nickyn tunnarissa taas oli paljonkin toivomisen varaa Päättämätön Nooh sitä on nyt vaan alettava työstämään, ei se ainakaan treenaamatta tule kuntoon... Tunnarin jälkeen Nickyn pölli tavallisen noutokapulan mun taskusta, joten sai sen sitten noutaa vielä pari kertaa lentävänä lähtönä. Omien poikien lisäksi työstin Noomin kanssa meidän 1½ viikon päästä häämöttävää "projektia" Silmänisku

 

Kiitos kovasti Anu ja tytöt Hymy