Klo 6 aamulla oli Anja ja Jaffi portilla hakemassa meitä Jackyn kanssa mukaan Tampereen KV näyttelyyn. Paikalla oltiin hyvissä ajoin, kuten oli tarkoituskin. Itse asiassa taas ihka ekoina colliekehien laidalla ja rauhassa saatiin valita paikka häkille ja tavaroille  Colliet oli laitettu tällä kertaa D-halliin ja se oli varsin mukava ratkaisu. Siellä on selvästi parempi ilma kuin isossa hallissa ja myös paljon rauhallisempaa ja tilavampaa.

Yhtään liian aikaisin ei oltu paikalla Jackyn rauhoittumista ajatellen… Kun ihan joka suuntaan pitäisi mennä ja kaikkia ihmisiä ja koiria päästä moikkaamaan. Kun on niiiiin kivaa pienellä karhulla. Nooh kyllä se sitten taas kehässä sentään muisti mitä pitää tehdä ja esiintyi juuri niin kuin sille on opetettu. Maltti riitti hyvin pysyä paikoillaan riittävän ajan. Häntä vaan nousi rinkiä juostessa sen verran, että saatiin EH. Siis muuten arvostelu oli niin hyvä, että sillä varmaankin olisi ERI irronnut… Kunhan nyt nuoruuden innossa aikansa nostelee, niin eiköhän se sieltä tule alaskin jossakin vaiheessa  Jaffiina sai myös EH:n kivalla arvostelulla. Hyvä meidän kakarat!
 
Fyra oli näyttelemässä myös ja tuli moikkaamaan meitä kehän laidalle ennen omaa vuoroaan. Jesta kuinka voikin koira saada naamalleen niin hämmästyneen ilmeen kuin Jacky sai, kun se näki Fyran. Kerta kaikkiaan epäuskoinen, että kuinka säkin olet täällä  Fyra näytteli itsensä oikein hienosti ollen PN 2 ja saaden sertin sekä vara-cacibin. Onnea Fyra kaunokainen!
 
Lähdettiin näyttelystä jo ajoissa eikä jääty katsomaan narttukehää loppuun. Meillä kun oli sovittu visiitti Urjalaan Seija-kasvista katsomaan. Pihalle tuli ensin pelkästään Pirre-äippä lapsiaan katsomaan ja voi sitä jälleennäkemisen riemua  Jacky mateli äipän edessä ja näyttely ja naksutteli etuhampaitaan silleen jännästi, etten ole sen koskaan ennen nähnyt moista tekevän kenellekään.
 
Pahus kun kamera ei ehtinyt tarkentaa äipän ja pojan hellää suukkoa.
Myös lähes 14-vuotian Hippu-mummo tuli lapsenlapsiaan tervehtimään. Ihana pirteä mummeli vielä  Niin ja vuoden takainen lastenhoitotäti Barbi myös ja Barbi muisti hyvin olevansa kakaroiden leikkitäti, kun kovasti pisti juoksuksi niiden kanssa 
Pyörähtihän siinä sitten amstaffineiti Pusukin ihmettelemässä, että mistä näitä collieita oikein tulee  Jaffiinalle tehtiin lisäksi korvatrimmi, jos se varsinkin eri paria oleva raskaampi korva saataisiin vähän nousemaan. Kiitos Seija kovasti! Oli tosi kiva poiketa
 
Tänään on särky pysynyt aika aisoissa, vaikka edelleen jonkun verran jyhmiikin. Olen kuitenkin illan tässä ottanut levon kannalta ja taisin pienet päikkäritkin ”vahingossa” sohvalla ottaa  Nyt olis vielä poikien iltapissan aika ja sitten voisikin mennä ihan kunnolla nukkumaan, kun viime yö jäi turhan lyhyeksi.