Jaa että mitäs mei ollaan tehty? Ei niin kauheesti mittään. Jackyn kanssa käytiin rallytokotreeneissä Loimaalla. Tai siis Ilona oli Jackyn kanssa ja vähänkö karhu oli polleena, kun pääsi yksin matkaan ja sai tehdä Ilonan kanssa juttuja.

Viime sunnuntaina oltiin myös paimentamassa. Nyt kun maanantaikurssi on tauolla, niin käydään joka toinen viikonloppu ja sitten alkaakin ratakurssi. Vähän toivoin, että olisi päästy ulos, mutta keli oli sen verran hankala, että päädyttiin kuitenkin treenaamaan sisällä ja hyvät treenit saatiinkin.

Tällä hetkellä on kelit taas paremmat, mutta jessus kuinka liukasta on ollut. Onneksi ostin Icebugit joulun alla. Kyllä melkoisen hankalaa olis liikkuminen ilman niitä ollut. Nyt toivon mukaan pysyy jo lumi ja pakkanen ainakin maaliskuun puoleen väliin ja siitä sitten kevät nopsaan tahtiin. Mikään ei ole sen raivostuttavampaa kuin vesi- ja lumisateen vuorottelu keskellä talvea.

Keskiiviikkona käytiin Minnan kanssa pitkästä aikaa treenaamassa tunnin setti hallilla. Paljon sitä tunnissa ehtii, kun on hyvin suunnitellut tekemiset. Micky teki seuraamista, ohjatun oikean puolen kaarta, ruutua ja käskytetyn luoksetulon. Jacky teki suunnilleen saman setin. Mickyn kanssa on kiva treenata, mutta Jackyn kanssa tekeminen on ihan parhautta ja saa kerta toisensa jälkeen hymyn huulille. Se on niiiiiiin taitava ja kuuntelee hyvin, että sen kanssa kaikki treenit on nykyän ko-treenejä asiaa edes miettimättä. Loppuun otettiin vielä uusien sääntöjen EVL:n paikallaolosettiä. Hyvin oli kaikki koirat kuulolla.

Hallilta mentiin suoraan äitin luo. Sovin hoitajien kanssa, että saan mennä koirien kanssa aulaan ja tuodaan äiti siihen koiria katsomaan. Kun en osannut päättää, että kumpi pojista pääsee, niin pääsivät sitten molemmat. Ihmisiä kulki ees sun taas, mutta erinomaisesti pojat käyttäytyivät. Olin ihan super ylpeä, kun ihmiset pysähtyivät niiden komeutta ja hyvää käytöstä kehumaan.

Kotona on tehty pientä treenii käsikosketuksen, kapulan noston ja sivulletulojen merkeissä. Ja kyllä vaan on peili osoittautunut älyttömän hyväksi apuvälineeksi. Onneksi löysin sellaisen kuin etsin.