Eipä sitä viikon lomaan loppujen lopuksi kummoisia mahdu. Kovin nopsaan menee aika...

Torstaina käytiin Anjan ja koirien kanssa Elonkierrossa rämpimässä. Jaffilla on vielä Jackyn mielestä sen verran juoksutuoksuja jäljellä, että hengailee nyt enemmän Jaffin kuin Jessen kanssa. Siitäkös Jesse on kummissaan ja käy sen sata kertaa puskemassa Jackya pois ja kanssaan leikkimään  Kiitos jälleen lenkistä Anja ja Jiit.
 
Sami oli meidän lenkin aikana hiihtämässä ja tältä meillä näytti iltapäivällä lenkkien jälkeen
 
 
Perjantaina oli Linikkalanpellon jengin puuhapäivä. Aamusta lähdettiin Anskun ja länderityttöjen kanssa Hunnarille lenkille. Hitsin hyvä olikin, ettei Lucas ollut mukana. Oli nimittäin sitten torstai-illan lumimyräkkä osan matkaa tuiskannut lunta meitäkin polviin asti ja polut kokonaan hukuksiin. Kyllä siinä lämmön sai pintaan  Lenkin jälkeen vietiin koirat kotiin ja lähdettiin Anskun kanssa melkein samoin tein syömään.
 
Syömisen jälkeen sitten taas lähdettiin varsin pian Jacky ja Fyra matkassa kohti Lempäälän Best-In Areenaa ja Männistön Päivin yksäriä. Siellä meitä odotti vaatimaton 29 esteen rata. Jackysta huomasi selvästi, että joka päivä ollaan aikas lailla puuhattu. Oli meinaan jätkä melkoisen väsy ja laiska aksaamaan. Saatiin kuitenkin koko rata pätkissä tehtyä ja tosi hyviä vinkkejä taas  Jackyn kanssa mm monessa kohtaa on paljon järkevämpää käyttää persjättöä kuin valssia. Valssi, kun hidastaa sen menoa paljon enemmän. Nyt pitää myös palata taas ihan perustreeniinkin välillä ja palkata sitä käteen tuloista ym.
 
Kivojen treenien ja jäähdyttelylenkin jälkeen piti tietty mennä Ideaparkiin korvaamaan menetetyt kalorit  Helposti upposi parempiin suihin bagelit ja donitsit  Eikä muuten voi jääkylmä PepsiMax maistua paremmalla kuin juuri sillä hetkellä. Pikkasen toki piti shoppailla samalla. Kyllä siinä sitten hymy hyytyi, kun päästiin motarille. Kuinka voikaan olla aina karsee lumimyräkkä, kun me ollaan Lempäälästä tulossa  Kaikki ajoi sumarit päällä ja siltikään ei pöllyävän lumen takia tahtonut edellä ajavaa nähdä kuin vasta ihan lähellä. Kotiin selvittiin tältäkin reissulta sentään. Himppasen oli väsynyt olo loppuillan. Kiitos kamut hurjan paljon SUPERkivasta päivästä!
 
Viikonloppu vietettiinkin sitten vähän rauhallisemmin. Lauantaina lenkkeiltiinkin vaan kotonurkissa. Tänään kyllä sitten taas suunnattiin Anskun ja koko koiraköörin kanssa Elonkiertoon. Joku siellä oli taas lupaa kysymättä hukannut lumeen meidän polut. Keli plussan puolella, joten kyllä tiesi tarponeensa umpihangessa… Muut koirat sentään käyttivät hyväksi mun ja Anskun rämpimää polkua, mutta Jacky ja Fyra ottivat tehostetun hankitreenin ja painoivat menemään pitkin poikin peltoja. Ehkä toi on ihan hyvää liikuntaa näin peruskuntokaudella
 
Mä oikeesti kaipaan taas jo vaikka niitä -20 asteen pakkasia. Vesisade ja plussakeli on niiiiiin syvältä keskellä talvea  Nooh onneksi ennuste lupaa taas pakkasia. Huomenna on sitten jälleen arki edessä. Kai se on vähän fiiliksellä, että talvilomaa odotellessa…