Pakkasta piisaa, niinkuin talvella kuuluukin  Nytkin mittari pysytellyt jo monta päivää -10 asteen kylmemmällä puolella. Viikonloppuna siihen lisänä melkoisen arktinen tuuli ja se jo meinasi hiukan poskipäihin napata, mutta ei valiteta ei
 
Viikonloppu kului kotihommien parissa ja lauantaina kierreltiin kaupoissakin. Eilen sentään pitkästä aikaa pääsi Linikkalanpellon jengi kimpassa lenkille, kun Ansku koirineen lähti seuraksi Saaren kansanpuistoon. Arkisin ei illalla näe ja viikonloppuisin on menot menneet sen verran ristiin, ettei olla varmaan 3 viikkoon käyty yhdessä lenkillä. Sen sitten kyllä näki! Varsinkin Jacky ja Fyra meinasivat ratketa liitoksistaan, kun oli niiiiiiiiin kivaa  Mennä viilettivät koko lenkin pitkin pusikoita ja välillä vaan hiljensivät vauhtia sen verran, että sai suukoteltua paremmin  Jacky on yleensä varsin kiusaantuneen näköinen, kun Fyra oikein pusuttaa, mutta onpa tainnut poijjaalla olla kuitenkin suukkoja ikävä, koska eilen vaan heilutti häntää ja käänsi kuonoa Fyraa kohta. On ne niin ihania katsoa, että itekin tulee oikein hyvälle tuulelle Tämä oli talven eka oikein kunnon rämpimislenkki, kun järven selältä puhaltanut tuuli oli kinostanut lunta rantapolulle. Siinä oli sellasia metri x metri paanteita, minkä yli rämmittiin. Tosi siistiä  Kiitos kovasti kaverit!
 
Juu ei sitten päästy tänäänkään aksaamaan. Nooh pitää vaan ajatella siltä kannalta, että tauko tekee hyvää  Tämän hetken ennuste näyttää hyvältä ensi maanantain osalta, mutta katsotaan mihin se viikossa ehtii muuttua. Sainpahan jatkettua joulusiivoa ja nyt on puolessa taloa puhtaat lattiat ja puhtaat matot. Kivilattiat taidan kuurata vasta torstaina kinkkua paistellessa, kun olen vapaalla.