Tämä viikko on vaihteeksi mennyt ihan tässä kotonurkissa treenien merkeissä. Edelleen on ihan liian kuuma, mutta treenit on sitten vaan tehty sen mukaan, miten keli antaa myöden.

Kotona ollaan treenitty joka päivä jotakin. Seuraamista jossakin muodossa ja sitten jotain muuta. Metallin kanssa ollaan edistytty niin paljon, että  Jacky nostaa sen jo maasta ja tuo muutaman metrin perusasentoon  Ällöttää sitä siihen tarttuminen edelleen, mutta eteneminen on ollut ihan hurjaa. Ällötys ilmenee sillä, että hiukan pitää tassulla pyörittää kapulaa ja murista sille ennen kuin sen voi ottaa  Aika paljon on tehty vaan kaikenmoisia pieniä liikkeen osia vahvistellen ja ko-treeninä isolla palkalla.
 
Maanantaina oli DogiTiimin toko. Siellä aloitettiin tunnarilla, jonka Jacky teki kisanomaisena. Ja hienosti tekikin  Laittoi nenän maahan hyvissä ajoin ennen kapuloita ja tarkisti ensin, että onko oma piilotettu. Kun ei löytynyt piilosta niin meni haistelemaan rivistä ja toi varmasti oman, kun se kohdalle osui. Proooo karhu! Tätä ei jääty hinkkaamaan, kun kerran laakista onnistui. Toisena otettiin ohjatun suuntana tällä kertaa vasenta. Ensin otettiin merkki pari kertaa erillisenä. Sitten Anu vei pallon vasemmalle meidän katsellessa Jackyn kanssa lähtötolpalla. Sen jälkeen vein Jackyn merkille palasi lähtötolpalle ja lähetin. Ei ongelmaa tässä. Tosin liikkeen osia kasatessa ongelma tulee siinä, että saa sen ensin merkille… Nytkin teki kovin mieli karata pallolle ennen aikojaan. Mutta onneksi siitäkin tullaan selviämään treenaamalla  Lopuksi paikallaolo. Voi karhu sentään! Tekee kympin paikallaoloja kisoissa (onneksi) mutta treeneissä keksii ihan omaa kivaa. Viimeksi nappasi punttiin ja lähti mukaan ja nyt meni makuulle ihan kyljelleen asti… Hassu eläin  Ite paikallaolon teki sitten hienosti kyllä, kun saatiin alku kuntoon. Kiitos Anu ja DogiTiimi sekä treenikamut! Illalla mentiin Jackyn kanssa vielä pitkästä aikaa juoksemaan.
 
Tiistaina mentiin Loten ja perhosten kanssa Hunnarille. KUUMA oli nyt metsässäkin, mutta siellä me vaan tarvottiin ihan kunnon lenkki. Parkissa lopuksi Lotte jeesasi meille tunnarin ja otettiin pätkä seuraamista. Tunnari ekaa kertaa hiekalla. Ekaksi kapulat rivissä. Otti oman hyvin, mutta sitten mä sössin palkkaamisen kanssa ja tiputti sen. Toinen perään niin, että nyt kapulat oli ympyrässä ja oma takareunassa. Ympyrää ei ole tehty piiiitkään aikaan ja siinä karhulla meinasi tulla ensin uskon puute. Ei heti haistanut omaa ja jäi vähän kysymysmerkkinä katsomaa mua. Samalla ilmeisesti haistoi oman ja toi hienosti. Mä olen kyllä niin kovin tyytyväinen tuosta hienosta tunnarista  Kiitos Lotte ja perhoset lenkkiseurasta kuin myös treeniavusta  Illalla käytiin vielä Anjan kanssa tekemässä salirääkki.
 
Keskiviikkona käytiin aksaamassa Pukon kentällä. Tehtiin 14 esteen rata, jossa alussa aika lailla haastetta, mutta loppua kohden helpottui. Julmetun kuuma oli kentälläkin, kun ei tuulen virekään käynyt  Eipä siis pitkää treeniä voinut tehdä, mutta toisaalta hyvä niin, koska nyt mun mielestä alkaa taas pikku hiljaa Jackyn asenne ja vauhti olla normaalimpaa Jackya  Keinua ja puomia otettiin muutama kerta erillisenä ja hetsaten menee ne nyt aika lailla hyvin. Kivat pienet hyvän mielen aksat ja päälle lenkki kentän nurkissa
 
Eilen oli vuorossa DogiTiimin aksa. Radalla tehtiin puomi kolmeen kertaan, sitten oli melkoinen hyppyhässäkkä keskivaiheilla sekä yhden hypyn leijeröinti puomin takaa aika lopussa. Puomilla Jacky edelleen menee ylösmenon vähän varoen ja matalana, mutta toistojen kautta saatiin se taas paremmaksi. Hyppyhässäkkään olen oikein tyytyväinen, koska siinä oli useampi valssi sekä takaakierto ja nämä yleensä hidastaa karhun vauhtia kovin. Nyt niin ei käynyt  Hypyn ohjaaminen puomin takaa tuotti vähän ensin ongelmia. No yllätys sinäänsä, kun ei olla moista treenattu  Jos jäin hiukankin liian taakse, niin katsoi mua voimakkaasti putken jälkeen ja ajautui hypyn ohi. Anu palkkasi pallolla kertaalleen hypyn taakse ja sitten jo sujui muutenkin. Karhu on nopeaoppinen eläin  Enempiä ei jääty hinkaamaan. Hitsi kun treenaaminen  on kivaa!
 
Tänään olin töissä vaan tovin aamulla tekemässä välttämättömät aamutoimet ja kuun päätöksen liittyvät asiat. Sitten otettiin suunnaksi Turku ja osteopaatti Leena Piiran vastaanotto. Aina jo pari viikkoa ennen aikaa odotan noita Piiran käsittelyjä ihan hurjasti. Ja kyllä se nytkin vaan niiiiiin hyvältä tuntui ja veri lähti kiertämään yläkropassa ihan eri malliin  Käsittelyn jälkeen poikettiin Ikeaan ja illalla käytiin vielä Jackyn kanssa moikkaamassa Pikkuisen Lammaskulman Urheita Uuhia. Hiukan oli karhulla ekalla rundilla korvat hukassa ja energiaa liikaa, mutta ilmeisesti sai autossa odotellessaan kuulolaitteen taas päälle  Vähän oli turhan herkästi ja vikkelästi liikkuvia lampaita meille, mutta taatusti mennään uudestaan, kunhan saadaan aikatauluun sopimaan. Touhukas viikko takana ja rättipoikki väsynyt olo. Hyvää Yötä!