Nämä meidän torstai-illan treenit on kyllä nykyään aina NIIN makeet :o) Pojille kun lähteissä sanoo, että lähdetään treenaan, niin matkan vinkuvat autossa ja ovat ihan tohkeissaan, kun päästään perille.

Tänään meillä oli suht vaikea ja pitkä agilityrata kaikilla kontakteilla. Nicky meni hyvin, mutta ohjaaja (no yllätys...) töpeksi ja unohti radan ekalla kerralla. Toinen yritys menikin sitten ihan puhtaasti. Nyt alkaa olla vauhti siinä mallissa, että voisi jo 2-luokassakin olla jotain saumaa. Kun siis sinne nyt ensin päästäisiin ;o) Juu ja ohjaajalla on kuntokuurin paikka. Josko syksyn/talven mittaan saisi aikaan aloitella taas kunnon juoksulenkeillä käymistä. Takaaleikkauksia en tänään edes yrittänyt, kun vaikeita kohtia oli muutenkin riittämiin, mutta kaarrokset oli nyt ihan älymakeet, samoin keppien vauhti. Ja kontaktitkin otettiin kaikki kunnolla :o)

Rico on vähän aristellut huonompaa lonkkaansa, joten en antanut sen tehdä paljoa. Putkea ja kepit pariin kertaan sekä vähän tokoilua. Ja pappa-koiran silmät loisti :o) Nyt se örisee tyytyväisenä olkkarin lattialla.

Nickyn kanssa otin vähän tokoa myös. Liikeestä seisominen käveltiin kohti Elmaa, joka juuri lopettelee juoksuaan. Vähän kävi Nickyn nenä, mutta teki tosi hyvin silti :o) Seuraamista myös muutama lyhyt pätkä runsaalla palkalla. Nouto on nyt vihdoin alkanut kotona pelittää, kun keksin siihen vihdoin oikean "jipon". Vielä on paljon matkaa, että sama mielikuva saadaan siirrettyä kisoihin, mutta se on jo paljon, että menee ja tulee edes kotona laukalla ja ottaa kapulan kunnolla poskihampaisiin :o) Hyppykin on alkanut sujua juu... Mutta ei ihan niinkuin sääntökirja sanoo ;o) Siinähän suurin ongelma on ollut, kun Nicky ei meinaa lähteä ja sitten jää ihan esteen taakse ja vielä vinoon. Nooh nyt lähtee ja tulee takasin ja hirmuisella vauhdilla ja iloisesti, mutta... Ei millään käskyllä istu välillä vaan kääntyy suunnilleen jo ilmassa rintamasuunnan takaisin ja pomppaa samoin tein takaisin ja tulee ihan priimaan perusasentoon. Katotaas onko tälle jotain tehtävissä kahdessa päivässä.

Mutta siis tän kirjoituksen pointti oli, että oli TAAS ihan jumalattoman kivat treenit :o)) Tämä motivaatio, kun meillä molemmilla olis aina treentatessa ja varsinkin kisoissa, niin ei olisi hätäpäivää. Sitä tavoitellessa...