Eilen olin töissä vaan hetken aamusella ja sitten lähdettiin Samin kanssa kohti Ylöjärveä ja fysioterapeutin vastaanottoa. Sami meni vielä näyttämään leikattua jalkaansa ennen kovemman treenin aloittamista. Kaikki oli paremmin kuin hyvin polven osalta. Nilkasta löytyi jäykkyyttä sekä lihaksista kireyttä, mutta polven liikeradat oli täysin normaalit. Nyt voi hyvillä mielin lisätä juoksemista pikku hiljaa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun kerran niin lähellä Tamperetta oltiin ja minäkin matkassa, niin poikettiin samalla vähän shoppailemaan. Mitään järin kummallista ei tullut ostettua, mutta ihan mukava oli pitkästä aikaa kaupoissa kierrellä ja katsella. Siinä meni sadepäivä mukavasti. Illalla kävin koirien kanssa tietenkin lenkillä, mutta muuten olin niin väsynyt, että notkuin sohvalla ja treenailut jätettiin virkeämpään hetkeen.

 

=============================================================================

 

Tänään lähdin heti töiden jälkeen Riihivalkamaan. Nyt oli hetken aikaa sentään parempi sää kuin perjantaina ja saatiin tolloista parempia riistakuvia ja Nancista myös poseerausotoksia. Tämän session jälkeen Luca vaihdettiin bortsu-tyttö Oonaan ja lähdettiin lenkille. Oona saa parin viikon päästä vauvoja ja jossakin vaiheessa varmasti pieniä bortsun pentujakin vilahtaa blogin kuvissa :o)

 

2004470.jpg

Tolleri-tyttö Nanci

 

Lenkillä kierreltiin pitkin poikin peltoja ja Nickyllä ja Nancilla oli kovasti kivaa keskenään. Mennä painoivat koko ajan ja leikki tuntui sujuvan molemmin puolin oikein hyvin.

 

2004472.jpg

2004479.jpg

2004476.jpg

2004482.jpg

 

Jossakin vaiheessa malttoi tämä vauhdikas parivaljakkokin sen verran sentään hiljentää vauhtia, että saatiin parit poseeraukset :o)

2004486.jpg

2004491.jpg

 

Tylsää vaan tämä syksy valokuvauksen kannalta, kun nytkin oli ihan nätti ilta, mutta millään ei meinaan valo riittää liikekuvien ottamiseen, kun aurinko on jo aikaisin niin alhaalla ja nytkin vähän pilviäkin edessä :o( Kotiin kuitenkin lähti mukaan pari kuraista, mutta tyytyväistä koiraa sekä myös mukavaan lenkkiin tyytyväinen omistaja. Kiitos kaimalle lenkkiseurasta! Tämä otetaan ehdottomasti uusiksi :o)

 

Illalla otin poikien kanssa vielä pienet sisätokot. Ensin kimpassa metskun nostoa. Hyvin nousi :o) Sen jälkeen molemmat saivat treenata nopeutta alustalle menoon. Nickyn kanssa leikittiin lisäksi puukapulan ryöstöä sekä tehtiin kaukoja. Sikäli nämä sisätreenit on ihan hyviä, että siinä mielikuvitukseton ohjaajakin on pakon edessä, kun tila ei salli samanlaista touhuamista kuin ulkona.