Eilen alkoi kovasti odotettu agilityn kontaktikurssi Turussa Jänesniemen Elinan ohjauksessa. Joskus talvella jo sinne ilmottauduin. Kurssia on kaikkiaan 4 kertaa ja seuraavilla kerroilla on se ensin ja perään samassa paikassa saman ohjaajan kanssa flyball-kurssi. Vähän on aavistus, että siitä Jacky vasta tykkääkin  Illalla siis koukattiin Ansku ja Fyra kyytiin mukaan ja huristeltiin Turkkuseen. Hetken aikaa ehdittiin seurata myös edellisen ryhmän keppitreenejä.
 
Ensin tsekattiin, missä vaiheessa kunkin koiran kontaktit on. Jackyn nenäkosketus on kuulemma hyvä, vaikka olen itse pitänyt sitä hitaana... Siinä meillä on vaan sellanen ongelma, että jos nami lentää liian kauas, niin Jacky tuppaa tulemaan luvatta kontaktilta pois. Tässä saatiin kotiläksyksi nyt opettaa niin, että tiheetä palkkaa nenästä ja samaan aikaan nameja lentelee myös kauemmaksi. Sitten lopuksi vapautus ja saa mennä syömään ne kaikki kauempana olevat. Vähänkö Jacky hokasi tän nopsaan
 
Eipä se alkeiskurssilla sattunut puomilta humpsahdus sitten mennyt ihan noin vaan kuitenkaan  Yhdisti sen nimittäin vahvasti keinuun  Keinu oli viritetty pystyssä olevan pöydän päälle eli harjoiteltiin pelkkää ylösmenoa. Remmissä meni kyllä päähän asti, mutta namia ei kyennyt syömään ja kovin oli matalana. Joku mielleyhtämä tässä kävi. Ehkä jalka kävi sen verran reunalla, että muisti. Hiivatti kun ei ole koko este arsenaalia kotona, että pääsisi tekemään helposti paljon toistoja. Täytyy taas mennä isän autotalliverstaalle pyyntöineni
 
Tosi kivalta kurssilta kyllä vaikuttaa ja varmasti saadaan sieltä paljon irti neljän kerran aikana  Matkalla mussutettiin vielä jäätelöä ja suklaata, ettei verensokeri pääse rankan treenin jälkeen laskemaan liikaa  Matkalla mennen tullen Jackylla ja Fyralla oli taas ihan omaa kivaa takaloossissa. On ne hauska kaksikko  Kiitos Ansku ja Fyra reissuseurasta. Parin viikon päästä taas!
 
Tiistai-ilta meni tiiviisti pihalla köykkiessä. Nyt on piha likimain siinä kunnossa taas hetken, kun haluaisin sen aina olevan. Rikkaruohot kun ei montaa hetkeä pysy poissa  Pieni projekti vielä olisi rakentaa pieni kivikkokasvipenkki portin tolpan juureen. Tänään taas jatkui hommat sisällä ja sain jopa imuroitua. Kauppareissutkin tuli tehtyä ja Jackyn kanssa käytyä hengailemassa Nice Run -tapahtumassa. Sami oli siellä taas töissä joten käytiin sitä moikkaamassa ja keräämässä muutamia rapsutuksia  Karhu on hauska tollasessa ihmisjoukossa, kun se pongailee kaiken aikaa mahdollisia rapsuttajia. Katselee ihmisiä ja kun joku katsoo kohti, niin häntä alkaa heti heilua ja jos joku vielä alkaa jutella, niin sitten voikin jo mennä puskemaan jalkoihin  Huomenna olen vaan lyhyen päivän töissä, kun pojilla on Piira-päivä.