Tällä viikolla on ollut ihan liian kuuma. Lämpö heilunut yli +30 asteen ja auringossa tietty paljon enemmän. Ei ole yhtään talvi-ihmisen kelejä nämä. Töissä on niin kuuma, että aivot meinaa sulaa ja sitten loppupäivän on veto pois ja kiukkuinen mieli. Onneksi on autossa ilmastointi ja kotona ilmalämpöpumppu. Myöskään koirien kanssa ei kovin kummoisia voi tehdä kun ei ilma viilene edes yöksi kunnolla.

Maanantaina oltiin kuitenkin Kennelkerhon näyttelykoulutuksessa. Hyvä koulutus olikin. Tykkäsin kovasti! Tiistaina olisi ollut tavoiteaksan treenit, mutta ne jätettiin suosiolla kuumuuden takia väliin. Myös eilinen meni pitkästi vaan oleillen. Niin tai ollaan me käyty uimassa. Samin kanssa ja välillä Micky on mukana vesikävelemässä myös. Tosin alkaa vesikin olla jo kuin linnunmaitoa eikä uiminenkaan juuri virkistä.

Tänään mentiin sentäs Vuorelan Lotan aksakoulutukseen, kun Lotta tuli meitä omalle kentällä kouluttamaan. Mulla oli molemmat pojat ilmoitettuna. Tosi kiva rata ja mä jopa suunnilleen muistin sen aika helposti. Jacky teki ensin. Rimat on matalalla kuuman takia, mutta hyvinhän tuo miekkonen painoi menemään. Läksyksi saatiin puomi-putki erottelua, kun putket vetää niiiiiin paljon enemmän. Mickyn kanssa treenattiin välistä vetoa ja takaakiertoa. Nopsaan pieni karhu oppii ja nyt sujui rengaskin jo putken kautta tehtynä, vaikka sitä ollaan tosi vähän otettu. Kivat treenit ja pätevät karhut.

Huomenna mennään varmaan vähän mäkikävelemään, kun meidän vesikävelymesta on vallattu järvisählyyn. Niin ja hiukan tokoakin on luvassa. Viikonloppu kuluu varsin koiramaisesti sekä muiden että omien koirien kanssa.