Olipa kiva viikonloppu! Poutala tuli jo eilen iltapäivällä käppänöidensä kanssa meille. Käytiin kaupassa ja aloitettiin ilta hyvän ruoan parissa. Tuupattiin grilliin vihanneksia, kanafileitä ja halloumia sekä syötiin tietty salaattia kans.

tytt%C3%B6jen%20vkl4-normal.jpg

Sen verran täyteen tuli maha ahdettua, että ennen jälkkäriä lähdettiin kentälle hetkeksi treenaamaan. Niin ja Mickyn pikapuunauskin siinä illan aikana suoritettiin.

Aamulla jätettiin aikuiset koirat meille ja lähdettiin Mickyn & Sylvin kanssa kohti Helsingin näyttelyä. Jestas miten kuuma oli Tuomarikartanossa, mutta onneksi päästiin yhden teltan varjoon. Tuomarina oli tiukkana, mutta ystävällisenä tunnettu Elina Haapaniemi. Micky tällä kertaa nuo EH1. Tosi kauniin arvostelun sai ja tuomari kertoi kovasti tykkäävänsä, mutta pojan pitää vielä kehittyä. No kyllähän tollanen vajaa 2v. juippi vielä keskeneräinen onkin ja kehittyy vielä pitkään. Ehkä menemme joskus myöhemmin tälle tuomarille uudestaan.

Eväät oli tietysti mukana ja nautiskeltiin ne ennen kotimatkaa varjoisalla penkillä.

tytt%C3%B6jen%20vkl7-normal.jpg

Takaisin ehdittyämme oli huilihetken paikka ja sitten taas grilli kuumaksi. Tällä kertaa grillattiin lohta, perunoita tuorejuustolla ja edelleen halloumia sekä mutustettiin salaattia. Hyvvää oli! Jälkkäriksi grillattua banaania jäätelön kanssa. Kerta kaikkisen maukasta!

tytt%C3%B6jen%20vkl5-normal.jpgtytt%C3%B6jen%20vkl6-normal.jpg

Koirat sai hengailla pihalla miten halusivat ja hyvin tuo kuusikko toimeen tuleekin.

Onnellinen amerikanserkku Happy

tytt%C3%B6jen%20vkl2-normal.jpg

Pikku-Sylvi

tytt%C3%B6jen%20vkl1-normal.jpg

Micky ja ystävänsä Ansa & Sylvi

tytt%C3%B6jen%20vkl3-normal.jpg

Tämä ajatus tyttöjen viikonlopusta lähti liikkeelle siitä, kun Sami lähti viikonlopuksi Lappiin urheilemaan. Kyseessä 125km ultrajuoksu 9 tunturin yli (Nuts.fi). Ei mikään ihan helppo setti, kun nousumetrejä oli merkattu 3800m. Tiedoksi tuon Forssan Hunnarin tietäville, niin siinä nousumetrejä on 42m… Lähtö tapahtui pe-la yönä klo 24.00 Äkäslompolosta ja reitti kulki Pallaksen kautta Hettaan. Kaikilla osallistujilla oli gps-seurantalaite mukana, joten netistä sai seurattua matkan etenemistä. Noin 21 tunnin taivalluksen jälkeen sain tyytyväisen puhelun maalista. Matka oli mennyt hyvin ja tietenkin muutama rakko koristaa taas jalkoja matkamuistona. Aikamoinen äijä kyllä tuo mun mies ♥