Ehkä se talvi ja lumi sieltä tälläkin kertaa tulee. Ainakin lupaus siitä oli yhtenä aamuna, kun maa oli valkoinen lenkille lähtiessä. Ootellaan, ootellaan!

Maanantaina käytiin Mickyn kanssa uusimassa rokotukset. Eläinlääkärin vaaka näytti painoa 24,2kg. Varsin lihaksikas nuori herra tuo on. Ei se taas kerinnyt edes pistosta huomaamaan, kun oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista ihmeteltävää. Toi on kyllä hyvä systeemi, että rokotukset on nykyään 3 vuotta voimassa, niin ei tarvii jatkuvasti olla myrkyttämässä.

Rokotuksen jälkeen mentiin vielä Minnan ja Ilonan kanssa Pukon kentälle treenaamaan. Ihan hyvin siellä yhdenkin lampun varassa näkee. Jacky teki pölöä ja siinä jatkettiin jo seuraavaan vaiheeseen. Seuraamisen sivuaskelia tehtiin myös ja kaukoja. Niin ja kierron kautta merkkiä eikä se haukkunut siinäkään. Hyvä Jacky! Micky treenasi kehääntuloa. Meinaa olla ihan kamalan vaikeeta, ettei saa mennä moikkaan muita paikallaolevia. Kierron kautta tehtiin noudon loppua sekä jäävät. Luoksetulossa jumii nyt pahasti eli se täytyy alkaa työstämään kuntoon. Treenien jälkeen mentiin vielä ryhmä rämän kanssa remmilenkille.

Tiistaina olin poikien kanssa itteksiis Hunnarilla ja tehtiin metsätreenit samalla. Siis ne normit lihastreenit, mutta myös ihan tokoa. Pidempäänkin olis voinu jatkaa, mutta piti lähteä pimeyden alta pois.

Eilen olin ite ensin hieronnassa ja sitte mentiin Minnan kans kaupungille treenimään. Metsäryhmä siis jalkautui nuorison kanssa kaupungille. Ensin naksuteltiin kontaktia Prisman edessä kummallekin erikseen. Siitä käveltiin Cittarille ja siellä vähän paikallaoloa ja seuraamista sekä leikkimistä. Takaisin tultiin vielä uudestaan Prisman kautta. Hyvin nuo lapset kumpikin pystyvät tekemään häiriössä, mutta pelkän kontaktin pitäminen oli kovin vaikeeta, kun olis muualle pitänyt kurkkia samalla. Näitä siis paljon lisää! Pikkusen siinä tuli taas hullun olo kauppojen edessä riekkuessa, mutta hyvin ymmärtäväisen hymyilevästi ihmiset meitä katsoi. Odotellaan mitä sitten Forssan Lehden tekstaripalstalle näkemästään kirjaavat…

Tänään mentiin taas ilta kiiruulla. Ensin poikien kanssa pikemmin Hunnarille lenkille, sitten kauppaan ja vielä Loimaalle tokoilemaan. Nyt oli paikalla sen verran sakkia, että tuli kivat häiriötreenit samalla. Jacky teki kaukoja. Korjaussarjaa lähinnä, kun on alkanut tulla eteenpäin. Häiriöseuraamista, johon olen älyttömän tyytyväinen sekä hyppynoutoa pallolla. Micky teki parissa erässä paikallaolon, jäävien asentoja, kaukoja, sivulta maahanmenoa ja tietenkin leikkimistä. On kyllä kiva päästä välillä sisälle ja valoon treenaamaan, kun ulkona tulee niin kovin aikaisin pimee. Aika ahkeria treenaajia ollaan tällä viikolla oltukin.