Jo eilen illalla päätin, että tänään vihdoin Rico pääsee (lue: joutuu) kokovartalopesulle. Rico kun tykkää hurjasti kieriä eikä tuo maa täällä kaupungissa kuivanakaan mikään puhdas ole. Pesu on vaan koko lailla iso kärsimys koiralle, joka inhoo jo pelkkien tassujenkin kastumista. Ilme kertonee aika paljon...

1542899.jpg

Heti aamusta oli aurinkoinen ja lämmin, joten koira märkänä ulos ovesta kuivattelemaan itseään. Sain jokseenkin murhaavia mulkasuja, kun vielä kehtasin pihallekin mennä kameran kanssa perässä.

Tassut ennen kaikkea ensin kuivaksi.

1542900.jpg

Lopputuloksena ihanan tuoksuinen ja tavallistakin pörröisempi Rico :o) Mökötyskin unohtui samaan tathiin turkin kuivumisen kanssa.

1542903.jpg

1542904.jpg

1542905.jpg

Iltapäivällä käytiin Annariinan ja koirien kanssa reippaalla tunnin lenkillä. Tällä kertaa oltiin ihan täällä koti-Kuuston maisemissa ja ilman kameraa ;o) Lucas-parka sai tikun raapasun tassuunsa, mutta onneksi leijonat on sitkeitä! Kiitos lenkkiseurasta ja mukavasta rupattelutuokiosta.

Loppupäivä menikin taas pihahommissa ja tällä hetkellä alkaa koirat (ja omistaja) olla aika lailla veto pois. Vähemmästäkin sitä saa raitisilmamyrkytyksen. Kun koko pitkän ja pimeän syksyn & talven odottaa kaunista ja lämmintä kevättä, niin ei millään malta olla sisällä kun aurinko paistaa :o)