Käsittämättömän hienon kevätalven sään saattelemana oltiin tänään Anskun ja jengin kanssa ulkona ihan urakalla  Jo aamusta lähdettiin lenkille Saaren kansanpuistoon. Tapansa mukaan Jacky ja Fyra olivat ihan ”hulluja”  Ne vaan juoksi ja juoksi. Jäällä oli hankikanto myös Jackylla tällä kertaa ja siellä olikin ihan superia painaa kunnon rinksaa.

 
Rico intoutui kirmaileen yksikseen hanskan kanssa ja esittelemään sitä muille ylpeänä. Kovin kamalan lumen polttama kuva vaan…
 
 
Aamulenkin jälkeen piti tankata ruoan merkeissä, jotta jaksettiin lähteä iltapäivällä uudestaan, nyt Elonkiertoon. Ei niin kauniista ilmasta voinut lähteä pois millään, joten kuljettiin ja kuljettiin vaan  Koirat oli jo huomattavasti rauhallisempia kuin aamulla jostakin kumman syystä  Kyllä Jackylla ja Fyralla silti melkoiset peltorinksat hankikannolla kyllä irtosi vielä.
 
Niin kaunista
 
Jacky metsäpolulla.
 
Tällastakin irtos kyllä
 
Mutta vähän maltettiin poseeratakin.
 
Niin kauan kulutettiin aikaa Elonkierrossa, ettei meinattu ehtiä enää Jokioisten leipään pullalle. Onneksi ei ihan missattu  Kiitos ihan kamalattoman paljon YSTÄVÄT tästä päivästä!
 
Loppuilta on mennyt kyllä taas sohvalla makoiluksi. Isäntä kun yllätti niin kivasti, että oli imuroinut meidän lenkin aikana eikä tarvinnut sitäkään tehdä  Kaipa se loma on tarkoitettu myös ihan vaan oleiluun