Toista viikkoa mennään jo töissä, mutta palataanpa hetkeksi vielä lomatunnelmiin.

Ensimmäisen lomaviikon päätteeksi isäntä kävi piipahtamassa Italiassa. Tarpoivat siellä 119km polkujuoksun Dolomiittien maisemissa. Ihan huikeita maisemia onkin, kun olen niitä päässyt kuvissa ja videoilla ihastelemaan. Tässä linkit Samin reitiltä videoimaan materiaaliin.

Lavaredo, osa 1

Lavaredo, osa 2

Lavaredo, osa 3

Tuo on melkoisen huikea suoritus siltä osinkin, että vain 67% lähteneistä pääsi maaliin. Eikä tuonne muutenkaan voi niin vaan ilmoittautua, vaan takana pitää olla ennestään tietyistä tapahtumista ansaitut pisteet, että voi edes ilmoittautua ja senkään jälkeen ei ole vielä varma, että pääsee mukaan. Myös lääkärintodistus pitää toimittaa järjestäjille.  Hyvin noi taas Niemisen kanssa veti ja taas saan olla Ylpeenä.

Tokoilut on jääneet nyt tosi vähiin. Pari kertaa on käyty kaiman kanssa treenaamassa ja heinäkuun alussa oli Tiltu Antikaisen koulutus Pukon kentällä. No ei siitä ei sen enempää, mutta ei oltu oikein samalla aaltopituudella enkä saanut meille Mickyn kanssa mitään uutta. Välillä näin…

Vikalla lomaviikolla saatiin päähämme, että tehdään vielä pieni kesälomareissu. Lähdettiin maanantaina 6.7. aamusta ajelemaan kohti Heinolaa. Käytiin siellä moikkaamassa Mickyn setää sekä kahta puoliveljeä (sama isä kuin Mickyllä, mutta kaikilla eri emä). Oli niiiiiiin kiva nähdä pitkästä aikaa myös Elinaa, Minnaa ja Juhaa. Kiitos teille!

kooste1.jpg

Vasemmalla Ricky 10kk (Millake´s Daithi Fighter) keskellä Micky melkein 3v (Suvituikun King-Bear) ja vasemmalla Foxy 2v. (Saruskan Once In A Lifetime)

Heinolasta jatkettiin kohti Kotkaa. Siellä käytiin kävelemässä Langinkoskella sekä Katariinan Meripuistossa. Tosi hienoja paikkoja kumpikin.

IMG_1719.jpgIMG_1739.jpg

IMG_1741.jpgIMG_1751.jpg

IMG_1755.jpg

Majoitus oltiin varattu Merihotelli Mäntyniemestä. Voin suositella varsinkin koirien kanssa matkaaville! Kämppä oli pieni ja sisältä siisti rivari, vaikka ulkokuoresta vähän olikin maalit jo rapisseet. Hienolla paikalla merenlahden poukamassa ja sen verran vähän yöpyjiä tuollaisena arkiyönä, että koiriakin pystyi pitämään hyvin irti.

IMG_1788.jpg

IMG_1772.jpgIMG_1765.jpg

IMG_1819.jpgIMG_1798.jpg

Tiistaina heräiltiin kaikessa rauhassa, käytiin todella runsaalla aamiaisella ja lähdettiin jatkamaan matkaa. Keli oli sopivasti sateisen viileä, joka oli shoppailun kannalta hyvä, kun koiria pystyi pitämään autossa. Niinpä käytiin muutama putiikki kiertämässä Porvoossa ja Helsingissä. Olipa kiva pieni irtiotto arkeen.

Viikolla sain vähän siivottua epävakaisesta kelistä huolimatta ja mattopyykilläkin tuli käytyä. Lauantaina pojat pääsivät Kotin Tanjan ”Forssan sivupisteessä” taikakäsien käsittelyyn. Jacky oli erittäin hyvässä kunnossa eikä oikein mitään jumeja löytynyt mistään. Mickyn kropasta löytyikin sitten ne tempaisut, joita herra aina välillä tekee siilien perään… Muut elukat esim puput ja fasaanit saa olla ihan rauhassa, mutta siilien perään ampuu siihen tahtiin, että välillä remmin kiristyessä tulee voltilla lopun. Paikat saatiin kuitenkin taas kuosiin ja otetaanpa jälleen ahkerammin valjaat käyttöön remmilenkillä, niin kohdistuu tempaisut edes vähän tasaisemmin eikä niin pistemäisenä niskan ja kaulan alueelle.

Viimeisenä lomapäivänä järjestettiin Hunnarin Hapotus tapahtuma. Sami oli siellä ratamestarina ja muutenkin järjestelyporukoissa, joten sinne sitten suuntasin minäkin kamera kaulassa ja muutenkin jeesimään. Kilpailijoilla oli mahdollisiis valita reilun 5km reitti tai suorittaa se 4 kertaan eli suunnilleen puolimaratonin verran. Siinä sitä saikin sitten jo mennä mäkeä ylös ja alas ihan mielen määrin. Tosi kivatunnelmaiset kisat ja osallistujilta sateli kiitosta järjestäjille. Porukkaa oli ympäri Etelä-Suomen ja Vaasasta asti. Kivan tapahtuman pystyy pienessä Vorssassakin suht pienellä porukalla järjestämään, kun vaan ottaa mielikuvituksen käyttöön.