Tänään oli taas meidän aksailta. Sitä ennen jatkettiin tunnaritreeniä kotipihalla sekä sivulletuloa vähän joka suunnasta. Ne meni hyvin, joten ei kun aksaamaan :o) Tänään oli vuorossa mm-radoista minien yksilö agirata varsinaisesti esteelle 14 asti, mutta loppuun tehtiin vielä oma sovellutus hypyn ja A:n sekä loppuhyppyjen kanssa.

 

2035617.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensin oli 3 miniä ja sen jälkeen 2 maxia. Nicky pääsi tekemään vasta ihan viimisenä. Melusaaste oli taas hurja ja meni jo vähän älyttömäksi, joten siitä hieman neuvoteltiin. Tai mä koitin neuvotella ja Nicky väitti vastaan ;o) Eka rata meni kuitenkin hyvin ja nyt onnistui useampi takaaleikkaus sekä kepit "väärältä" puolelta. Vauhtia Nickyltä syö selvästi tuo maneesipohja (kuin myös ohjaajalta…) mutta silti eka rata meni ihan kivaa vauhtia.

 

Toisella Nickyn vuorolla Anja ohjasi Nickyä, kun Jesse on tassuvaivan takia sairaslomalla agista. Muuten nuo menivät varsin mallikkaasti, mutta vauhti tippui Nickyltä ihan olemattomiin tämän oudon tilanteen takia. Anja on toki ennenkin kokeillut Nickyn kanssa, mutta siitä on jo aikaa. Hyvin Nicky kuitenkin pysyy radalla eikä sieltä tehdessään vilkuile yhtään mun sijaintia :o) Kyllä se siitä lähtee!

 

Tehtiin vielä kolmaskin kerta, tai siis yritettiin. Nickyn ajatukset oli ihan jossain muualla ja olisi vaan halunnut mennä Nemo-shelttiä katsomaan ym. Tämän radan lopetin sitten kesken, kun meni pelkäksi haukkumiseksi ja pelleilyksi. Tovin asioita mietittyään kokeiltiin uudestaan keppejä molemmin puolin sekä A:ta muutamaan kertaan. Nyt ei mitään ongelmaan missään, paitsi A:lta piti vähän tähyillä ihana Ada-heelerin perään ;o) Noihin keppeihin olen kyllä tyytyväinen, kun hakee kivasti aloituksen itse molemmin puolin eikä jätä kesken tai tee mitään muutakaan "väärää" mitä tässä jossakin vaiheessa oli kuvioissa. Samoin nuo kontaktit on nyt pysyneet hyvinä eikä ole aikoihin roiskinut ei treeneissä eikä kisoissa :o)

 

Otettiin me myös vähän seuraamista ja lisää perusasentoon tuloa. Ne oli vielä paremmat kuin kotona, kun oli "aksatäpinä" mukana ;o) Annariina tuli tyttöjen kanssa treenaamaan seuraavaan ryhmään ja toi mulle Lucaksen tokoilemaan. Vautsi vau taas tuon leijonan asennetta :o))) Ihan mahtavasti meni kaikki. Vähän maahanmenossa meinasi jäädä pylly ylös, kun hiekka oli niin kylmää ja liikkeestä seisomisessa tepsuttaa edelleen ihan vähän, mutta me ei moisista jakseta stressata :o)) Kisoihinkin on enää alle 2 viikkoa aikaa...