Lenkin jälkeen treenasin hetkisen poikien kanssa kotipihalla. Nicky treenasi perusasentoon tuloa naksulla mitä ihmeellisemmistä suunnista. Nyt tää alkaa pikku hiljaa sujua :o) Otettiin myös pikku pätkä seuraamista ja siihen muutama käännös runsaalla palkalla. Tääkin alkaa nyt muistuttaa sitä, mitä haluan, mutta toki. matkaa pitää saada paljon kasvatettua. Liikkeestä istumista otettiin myös ja siinäkin onnistuminen alkaa nyt olla liki 100%:n luokkaa. Myös nopeutta istumisen on tullut kivasti varmuuden myötä. Jaa niin ja tää koko treenisessio aloitettiin taas saalisleikillä. Jestas mikä into Nickyllä on nyt siihen, kun osaan olla paineistamatta :o) Paitsi "saaliin kantaminen" ei onnistu, jos Nicky on remmissä. Me kun niin harvoin treenataan/leikitään mitään remmissä. Ricon kanssa pelattiin lähinnä palloa ja tehtiin temppuja, joista pallon sai palkaksi.

Töidensä jälkeen Annariina toi Lucaksen pieneen herkistely treeniin meidän pihalle ennen sunnuntain kisoja. Ei voisi parempaan saumaan tulla myös Lucaksen kanssa "kaikki onnistuu" -treenit :o) Tosi mallikasta ja täsmällistä tekemistä pieneltä miäheltä ja saparo tietty heilui kaiken aikaa. Nyt on, jos mahdollista, vielä parempi mieli lähteä sunnuntaina kisoihin pitämään hauskaa Lucaksen kanssa. Odotan jo innolla :o)

Annariinalla oli mukana myös Bella ja Fyra (Duo on toipilaana maanantaisen ison kasvainleikkauksen jäljiltä), joten herkistelyn jälkeen lähdetiin kunnon iltalenkille. On tää meidän jengi aika ryhmä rämä ;o) Eipä haitannut lenkillä iskenyt sadekaan meidän "terapiakeskusteluja". Kiitos Ansku ja jengi!

Loppulenkistä Sami juoksi meidän ohi omalla lenkillään ja pojat tietysti sekosivat tyystin. Rico lähti siitä sitten Samin matkaan juoksemaan viimisen 300 metriä kotiin ja voi sissos, kun se oli polleena. Ei voitu Annariinan kanssa nauramatta katsoa, kuinka pappakoira porhalsi ihan Samin rinnalla rinta niiiiiin rottingilla ja häntä niiiiin kaarella kuin vain voi olla :o)