Pennut täytti eilen JO 5 viikkoa! Siis jestas sentään, kun tää aika kuluu. Kohtahan se meidänkin napero jo kotiutuu. Ihanaa ja KÄÄK!
 
"Synttärilahjaksi" porukka sai mikrosirut niskaan. Siruttaja tuli kotiin ja se olikin oikein miellyttävä ratkaisu, kun ei tarvinnut alkaa jengiä minnekään roudaamaan. Kaikki päästi pienemmän tai isomman parkaisun, mutta samoin tein sen jälkeen heilui häntä vimmatusti moiselle "ilkeälle sedälle" Kieli ulkona Eipä ollut kukaan asiasta moksiskaan sen kauempaa.
 
Sen verran taktikoitiin pennuilta tajua pois ennen sirutusta, että saivat taas riekkua pihalla ja sen päälle sisällä valtoimenaan. Terassilla meno on jo melkoista ja lumi maistuu. Se on niin hyvää, vaikka niin pirun kylmää, että pistää pienen pennun oikein hytisemään. Välillä voi juosta lämpimikseen kaverien kanssa, niin sitten tarkenee taas popsia lisää lunta Päättämätön
 
Tänään lähti Annariina mukaan penneleitä katsomaan. Ihan hyvä niin, koska 5-viikoiskuvaus jäi tähän päivään eilisen sirutuksen takia. Tuppaa olemaan tuo kuvaaminen jo sellainen, että mikäli kuvan haluaa hereillä olevasta pennusta, tarvitaan siinä vähintään 3 ihmistä. Kyllä se meidän penneli tulee oppimaan poseeramisen jalon taidon väkisinkin sitten myöhemmin, kun omistajalla kasvaa kamera naamasta kaiken aikaa Silmänisku
Juu ei niistä sitten tullut ihan sellasia söpistelyjä korissa kuin oli aikomus...
Tänään sentään menin poikien kanssa myös kimppatokoon, ettei vallan jää treenaamatta. En nyt jaksa eritellä treenejä sen enempää kuin että Nickyn ruudun stoppi vaatii paljon treeniä, mutta tunnari oli ihan super Cool Rico taas oli yli-innokas papparainen ihan kaikessa mitä tehtiin ja seuraamisessakin edistää vain jotain 2 metriä Yllättynyt Olipas kiva treenailla taas porukassa.