Maanantaina saatiin pitkästä aikaa aikataulut natsaamaan Loten ja perhosten kanssa niin, että päästiin yhdessä lenkille Hunnarille  Lompsittiin normi lenkki, mutta tällä kertaa taas niin päin, että mäkien kiipeämistä riitti. Silti lenkin päätteeksi jäin vielä omien poikien kanssa tekemään meidän metsätreenit. Eli siis Jackyn kanssa mäkikävelyä, kivien päälle ja muutenkin metsässä peruuttelua sekä kannon päällä pyörimistä. Loppuun Jacky vielä haki keppiä muutaman kerran jyrkkää sammalrinnettä kirmaten. Sillä aikaa Rico käytti nenäänsä etsimällä piilotettuja nameja pitkin poikin. Parkkiksella otettiin pienet palauttavat tokot kisojen jäljiltä Jackyn kanssa eli seuraamista paljolla palkalla ja kaukoja leikkien. Illalla hilpasin vielä Samin ja Anjan kanssa salille.

Tiistaina otin pojat autoon ja mentiin tekemään lenkki Paavolaan. Lenkillä jo kierreltiin puita ym. mutta sitten lenkin lopuksi mentiin vielä Pukon kentälle vähän treenimään. Rico pääsi ensin olemaan pätevä  Jacky teki ensin seuraamista, joka ihan ok oikealle kääntymisten väljyyttä lukuun ottamatta. Toisena hyppyä, joka nyt hyvinkin innokasta  Sitten tyhmä ohjaaja mokasi  Ihan alkeellinen moka jäädä hinkaamaan noudon kanssa, kun Jackyn nenä ja sitä myötä mielenkiinto kävi jonnekin ihan muualle. Onneksi tajusin mokani nopsaan ja leikkien saatiin treenit hyvään päätökseen  Illalla tein Jackyn kanssa vielä kunnon pitkän ravilenkin ja sen jälkeen molempien kanssa iltalenkki.
 
Keskiviikkona alkoi meidän perheen huoltopäivät, kun ensin aamupäivällä töissä oli auto ekassa huollossaan ja iltapäivällä pääsin ite hierontaan  Otin Jackyn hierontaan mukaan ja mentiin samalla reissulla tekemään ko-tokot Feeniksille. Ja tietty kaikki onnistui, kun kerran se oli treenien teema  Ensin palautettiin tiistaina töpätty nouto ja se nyt tooooosi hyvällä vauhdilla ja ilmeellä  Huh… Kaukoja tehtiin ylipitkänä sarjana eli vasta neljännestä noususta palkka. Toinen taas ylipitkältä matkalta, jossa palkka heti ekasta noususta. Lisäksi seuraamisen käännöksiä namilla ja paljolla palkalla. Illalla tehtiin Jackyn kanssa vielä ravilenkki, jonka lomassa ihan vähän tokoiltiin. Kiertojen kautta muutama stoppi sekä liikkeestä seisomisen pysymistä. Tämän jälkeen haettiin jälleen Rico messiin ja mentiin iltalenkki.
 
Eilen oli vuorossa koirien huoltopäivä, joten lähdin töistä jo ajoissa. Huristeltiin Halikkoon Osteopaatti Leena Piiran käsittelyyn. Ai kun tuli hyvä mieli  Ensin oli Jackyn vuoro. Ranka ihan suora eikä mitään lukkoja missään. Pientä kireyttä lantiossa sekä rintarangassa. Takapään kireys peräisin todennäköisesti takapään käytön harjoituksista ja rintaranka sitten taas seuraamistreeneistä. Nyt vaan tarvii muistaa tehdä seuraamisen ohella vastaliikettä oikealle. Rico oli ehkä parhaimmassa kunnossa ikinä Leenalla käydessään  Myös Ricon ranka ihan suora eikä selässäkään nyt kuin vähän kireyttä. Muukin kropassa ollut jähmeys lähti helposti käsittelyllä pois. Ja pappa kyllä tosissaan nautti ihan koko rahan edestä  Makasi ihan reporankana koko ajan ja örisi tyytyväisenä  Kertaakaan ei edes päätään nostanut välillä. Leena taas kehui, kuinka hyvässä kunnossa Rico ikäisekseen onkaan  Kyllä tuossa koirien ennaltaehkäisevässä hoidossa saa kyllä varmasti rahansa moninkertaisesti takaisin sen lisäksi, että koirien on hyvä olla ja liikkua. Kiitos Leenan jälleen poikien hyvästä hoidosta
 
Tänään oli koirilla lepopäivä eilisen jäljiltä. Ja mulla huushollin järjestelypäivä sekä illalla salitreenit. Jackylle lepo tulikin sopivaan kohtaan ennen edessä olevaa kisaviikonloppua