Todellakin oli pitkä ihana 4 päivän viikonloppu, mutta hiukan oli taas kalenteri liian täyteen tupattu noin niinko lepäämisen kannalta. Helatorstaina ajeltiin Minnan ja Ilonan kanssa Turkuun Lentsun tokokoulutukseen, jossa teemana oli nouto. Aloitettiin "nappasuilla", jotka Micky teki hienosti. Ohjaaja oli vähän myöhässä, mutta yhteinen rytmikin sentään löydettiin. Tehtiin myös tunnaria, vauhtinoutoa, pitoa, hyppynoutoa ja uusien sääntöjen kierto-hyppy-nouto -hässäkän palasia. Olipas taas hyödyllinen setti. Perjantaina vietin lomapäivää ja aloitin sen rentoutumalla hieronnassa. Loppupäivä menikin sitten erinäisiä asioita hoidellessa.

Lauantaina oli Pukon kentällä rallytokokisat. Jackyn lainaohjaaja Ilona oli etelän mailla lämmittelemässä, joten tarvittiin lainaohjaajan varaohjaaja. Minna siis astui remmiin. Annoin torstaina lapun käteen, missä oli Jackylle käytetyt käskyt ja treenasivat jotain 5min. Kyllä ne on lahjattomat, jotka treenaa. Nimittäin tuolla treenimäärällä saivat aikaan Jackyn toisen avoimen luokan tuloksen pistein 73/100. Ihan huippua! Koko päivä menikin kisapaikalla, kun olin kisoissa myös töissä.

Sunnuntaina kello soi kukonlaulun aikaan, kun klo 6.00 oli treffit kaiman luona Latovainiossa. Siitä huristeltiin menemään tällä kertaa Raumalle näyttelyyn. Tuomarina toimi Tim Thomas Australiasta. Ihan uusi tuttavuus minulle. Collieita oli ilmoitettu vajaa 50kpl ja avoimessa luokassa oli 11 urosta. Tuomari tykästyi Mickyyn kovasti ja tuloksena avo ERI1 SA PU1 SERT ja loppujen lopuksi VSP. Olipa huikea fiilis! Tämä oli nyt sitten Mickyn neljäs ja viimeinen SERT Suomesta. Kolme kun niitä tuli viime kesänä nuorten luokassa. Mulle iso juttu tässä on myös se, että kaikki on saatu puhtaasti PU1-sijalta. Micky on kyllä mahtava näyttelykoira. Sen kanssa on niin rento ja helppo olla kehässä, etten nykyään muista enää edes jännittää. Hieno Micky ♥

Havukaisen Satu sattui olemaan myös paikalla ja niinpä hänen kamerastaan saatiin muutama loistava kuva Mickystä kehässä ja vielä poseeraukset kehän jälkeen.

Micky%20Rauma%2020150517%20%286%29.jpgMicky%20Rauma%2020150517%20%281%29.jpg

Micky%20Rauma%2020150517%20%283%29.jpgMicky%20Rauma%2020150517%20%284%29.jpg

Micky%20Rauma%2020150517%20%282%29.jpg

VSP Suvituikun King-Bear & ROP Silverlady´s Destination.

Micky%20Rauma%2020150517%20%285%29.jpg

Illalla otettiin vielä lenkkireissulla ”pakollinen” palkintokuva.

RaumaVSP.jpg

Kyllä sitten maanantaina väsytti kellon soidessa. Herran jestas sentään! 4 päivää oli vapaata, mutta joka aamu kello soimassa. Onneksi maanantaina on paimennus, joka piristää aina, vaikka sitä ennen väsyttäisikin. Ensin tehtiin neliöaitauksessa kulmatreeniä eli etäisyyttä ja lampaista luopumista. Micky hiffasti idean melko helposti, mutta yllätykseksi Jacky ei olisi malttanut luopua millään. Siis ihan sama luopumisen periaate kuin muutenkin eli saat kun luovut. Tässä tapauksessa siis pääsee kaarelle ja takaisin lampaiden luo, kun ensin luopuu niistä ja lähtee kunnolla pois. Antoi Jackykin lopulta periksi, mutta pääsi kyllä yllättämään tahdonvoimallaan tässä asiassa. Toinen setti tehtiin pellolla, jossa koirien piti viedä lampaat kujan läpi, johon oli laitettu muutama laveri siltaa merkkaamaan. Itse ei saanut mennä kujan kautta vaan tämä piti hoitaa poispäin ajona. Tässä treenissä pojat oli hyvin ohjattavissa ja tämä onnistui molempien kanssa hyvin. Ja kyllä vaan oli taas ihan pirteä olo ja hyvä mieli kotiin ajellessa.

Eilen oltiin Riihivalkamassa lenkillä Pilvin kanssa. Pojat saivat uusia ystäviä seisoja-Elsasta sekä nahkaneidestä Pipsasta ja Pirrestä. Voi miten hauska ja suloinen tapaus pieni Pirre onkaan. Toinen vielä ihastui kovasti Mickyyn ja töpsötti menemään Mickyn kyljessä ja painikin sujui hyvin, kun Micky makasi maassa ja Pirre sai pomppia päällä.

IMG_9565.jpgIMG_9585.jpgIMG_9591.jpg

Hurjan suloinen Pirre-Pärinä

IMG_9582.jpg

Micky ja Pipsa harrastivat vähän vauhdikkaampaa menoa.

IMG_9561.jpgIMG_9563.jpg

Olipa kiva lenkkeillä yhdessä. Mennään pian uudestaan.

Tänään käytiin Poutalan ja käppänätyttöjen kanssa Elonkierrossa lenkillä. Siitä ajelin suoraan äitiä katsomaan ja sitten vielä Tammelaan anopin luo. Jacky vetää siellä kyllä melkoista yhden karhun showta juustoa kerjäten ja palloa pelaillen. Se on kyllä niin hauska ja taitavasti opettanut anopin tottelemaan hänen juttujaan. illalla piti vielä tehdä vähän kotihommia, mutta aika pian tuli uni silmään.