Viime tiistaina Anja tuli koirien kera Forssaan ja vietiin lauma kirmaamaan Hunnarille. Kyllä nuo nuoremmat sisarukset varsinkin sitten painoivat menemään. Hunnarilta ajeltiin kentälle tavoitetokon treeneihin ja Kaneli-veli tuli meitä sinne pikemmin moikkaamaan. Hetken ehtivät sisarukset tömistää menemään pitkin Pukon kenttää.

Treeneissä Jacky teki merkkiä hetsillä ja pallolla, kaukoja, luoksetulon stoppia ja paikallaolon. Luoksetulo tehtiin kaukojen välissä, jotta näin, että virittely toimii ja Jacky tietää mikä liike on tulossa. Sehän siis näitä sekoitti jossakin vaiheessa, mutta ei näköjään enää. Micky teki kanssa paikallaolon ja oli tosi hienosti, vaikka Cinco oli toisella puolella. Tehtiin myös pitkästä aikaa pari ihan kunnon pentuluoksetuloa ja siinähän vauhtia riitti.

Keskiviikko ja torstai olikin vähän lorvimpaa olemista tai käytiin me to iltana Hämeenkyrössä ajelemassa.

Juhannusaattona ollaan oltu Tuorlassa aksakisoissa siitä asti, kun Nicky aloitti aksassa kisaamisen. Vain yksi vuosi on jäänyt välistä, kun ei ollut kisaavaa koiraa silloin. Nytkin piti mennä, mutta sitten tulin järkiini. Niiiiin kiivas tahti ollut päällä 1,5kk ja jatkuu edelleen, joten tollanen kolmen päivän lepopaussi oli tähän väliin enemmän kuin tarpeen. Vietettiin aattoa ihan keskenämme lenkkeillen, uiden, grillaten, ajellen.

Juhannuksen vietto alkoi siitä, kun työhanskat lähti parempiin suihin.

IMG_7426-normal.jpg

Poseerauskuvia perjantailta Hunnarilta

IMG_7454-normal.jpgIMG_7449-normal.jpgIMG_7435-normal.jpgIMG_7434-normal.jpgIMG_7430-normal.jpg

IMG_7508-normal.jpgIMG_7506-normal.jpg

IMG_7481-normal.jpgIMG_7476-normal.jpg

Mutaojassa kylpemisen ja juomisen jälkeen suupielet ja tassut savessa.

IMG_7524-normal.jpgIMG_7532-normal.jpg

Eilen mentiin ensin Anskun ja jengin kanssa lenkille ja sitten kentällä vähän aksaamaan. Aksaseuraksi saatiin myös Päivi ja Jyri kera muutaman koiran. Kentältä siirryttiin Päivin kanssa meille ja koirat saivat jatkaa heingailua pihalla.

Hyvin mein pihalle 5 lassikoiraakin mahtuis ;o)

IMG_7550-normal.jpg

Pojat pelasivat Jyrin kanssa innoissaan.

IMG_7556-normal.jpgIMG_7554-normal.jpg

Micky leikitti hienosti pientä Juhannusystäväänsä ♥

IMG_7578-normal.jpg

Tänään treffattiin Anjan ja koirien kanssa Hunnarilla. Niillä meni taas aikas lujaa.

IMG_7586-normal.jpgIMG_7622-normal.jpgImg_7611-normal.jpg

Äiti ja lapset

IMG_7606-normal.jpg

Vaanintaa

IMG_7591-normal.jpg

Tästä kuvasta tykkään paljon. Micky ♥

IMG_7602-normal.jpg

Hunnarilta siirryttiin meille grillailemaan ja hengailemaan.

Img_7636-normal.jpgIMG_7630-normal.jpg

Vähän isompi vesikuppi

IMG_7638-normal.jpg

Jaffiina ♥

IMG_7641-normal.jpg

Sisarukset lelun kimpussa

IMG_7642-normal.jpg

Suukottelemassa omenapuun alla

IMG_7652-normal.jpg

ja lopuksi ihan solmussa.

IMG_7653-normal.jpg

Illalla Jacky sai vielä laatuaikaa, kun mentiin ensin äitille ja jatkettiin siitä kimppatokoon Jokioisille. Jacky teki merkkiä, luoksetulon stoppia, tunnarin ja paikallaolot. Kaikki muut meni oikein hyvin paitti viimiseksi otettu pelkkä paikallamakuu. Vieras koira tuli viereen ja se kiinnosti Jackya kovasti. Rykäisin kauempaa ja huomautin sanallisesti. Tästäkös viereinen koira sai hepulin ja läks takavasemmalle, jolloin myös Jacky nousi istumaan. Että näin. No eipä tullut heti mieleen, että pienestä rykäisystä ja sanomisesta toinen koira saa sätkyn. Näin kun olen aina toiminut ja muutkin, jos on omiaan tarvinnut huomauttaa. No mutta tilanne saatiin vielä haltuun kyllä ja onnistunut suoritus loppuun.

Micky oli niin väsynyt, ettei edes havahtunut, kun mentiin Jackyn kanssa kotiin. Vasta, kun Jacky kävi sitä nenällä tökkäämässä. Siitä se sinkosi pystyyn ihan hölmistyneenä ja kävi pihalla kurkkaamassa, että onko Jaffi ja Kiana vielä paikalla. Sitten pääsi pikkukarhu taas takaisin kartalle. Olipas viimeisen päälle kiva Juhannus. Kiitos Paljon kaikille osallisille.