Eipä ollut häävi alku tällä viikolla  Sunnuntaina jo illansuussa huomasin muutaman kerran "harson" silmien edessä ja ennen nukkumaan menoa alkoi päätä jyhmiä. Tavallinen Panadol nassuun ja petiin. Yöllä sitten heräsin oikein kunnon migreeniin  Koko aamuyö ja aamupäivä meni kärvistellessä ennen kuin alkoi helpata enkä tietty voinut töihin tollasena lähteä.
 
Illalla, koko päivän huilimisen jälkeen, oli kuitenkin jo sen verran fressimpi olo, että lähdettiin aksaan Jackyn kanssa. Annariina toi tällä kertaa oheisen radan.
 
 
 
Ensin tehtiin mustien palluroiden mukaan ja sitten valkoisten. Pitkästä aikaa jaksettiin roudata myös A. Se kun pitää kantaa liukkaan pihan poikki ja painaa kuin synti, niin ihan joka viikko ei jakseta roudata. Jacky teki A:ta tauosta huolimatta toooosi makeella vauhdilla. Itse asiassa varmaan nopeemmin kuin koskaan aikaisemmin  Muutenkin olin taas sen tekemiseen kovin tyytyväinen, mutta omaani en niinkään... Ihmettele siinä sitten, miksi koira ei hyppää mustien pallukoiden 5 hyppyä, jos seison suoraan Jackyn hyppylinjalla  Kiva tehdä pitkästä aikaa kahta eri rataa samoissa treeneissä ja kun vielä tehtiin Anjan kanssa vuorotellen, niin sai hetken hengähtää välillä. Kiitos ihanaiset treenikamut
 
Tiistaina mentiin kaiman kanssa Riihivalkamaan lenkille. Joku ihana isäntä oli tehnyt meille pyörätien metsään  Siellä kulkee kesäaikaan maastoratsastusreitti ja sitä pitkin oli traktori ajellut hakemaan puita syvältä metsästä. Saatiin oikein kunnon mittainen metsälenkki, mutta silti ei tarvinnut ihan tolkuttomasti rämpiä. Jacky juoksi Nancin kanssa taas oikein sydämensä kyllyydestä. Niillä kyllä tuo juokseminen on leikeistä ehdottomasti paras. Niin hymyilevin ilmein painoivat menemään ees taas. Lopussa sitten Jackyn ja Lucan täyty vähän äijäillä jonkun vanhan pissan hajun takia. Oikein järkevää! Siihen sitten puututtiin ihan kunnolla ja kas kun meillä oli taas kovin nöyriä poikia edessämme  Kummasti karisee jätkien machoilut, kun kaiman kanssa räjähdetään yhdessä tuumin  Kiitos paljon lenkistä! Tuonne paikkaan on pakko päästä toistekin.
 
Keskiviikon lenkki suuntautui Loten ja perhosten kanssa Hunnarille. Nooh koko päivän oli satanut märkää räntää, jonka koirat sitten kätevästi keräsivät metsästä turkkeihinsa. Perhoset olivat matalan maavaran takia ihan pulassa ja muutaman kerran kävi niin, ettei vaan päässyt eteenpäin, kun etujalat muurautui yhteen isoksi lumipalloksi. Jacky myös keräsi rintaan ja etujalkojen hapsukarvoihin melkoiset möntit. Pikkukoirat pääsivät välillä sylikyytiin ja muuten koitettiin putsata isompia lumia useasti. Melkoinen lenkki kyllä oli, mutta kiva oli siinä samalla rupatella ummet ja lammet  Kiitos! Ricon onneksi älysin jättää porukoille lenkkeilemään molempina päivinä. Olisi ollut vähän turhan rankkaa 12-vuotiaalle...
 
Eilen ja tänään ei sitten mitään kummempia ollakaan puuhattu. Eilen oli töissä vielä illalla palaveri ja sen jälkeen kauppaan, joten se siitä illasta. Tänään huomasin kotimatkalla, että känny jäi töihin. Teinpä siinä sitten nopean suunnitelman muutoksen. Ajoin hakemaan pojat kotoa ja mentiin Hunnarille lenkille. Se kun on aika lähellä työpaikkaa, niin kätevästi hain kännyn samalla. Kyllä niin orpo olo on, jos ei puhelin ole taskussa... Illalla koitin vähän siistiä huushollia, kun huomenna iltasella tulee vieraita ja päivällä lähden Halikkoon aksaamaan.