Koska pentulassa oli kaikki hyvin, päätimme Samin kanssa lähteä perjantaina jo keväällä pohditulle ja varatulle 3 päivän kesälomareissulle. Tällä kertaa paikaksi valikoitui Mikkeli. Varasin majoituksen Visulahdesta enkä voi kuin kehua thumbs_up.gif Lomakotimajoituksen nimellä oma erillinen mökki, jotka oli rakennettu muutaman mökin ryppäisiin, joissa kullakin oma sisäpiha. Hinta oli edullinen eikä edes koirista mennyt maksua.


Noin sadan metrin päässä mökistä järven ranta shades_smile.gif




Kierreltiin ja katseltiin Mikkeliä ja sunnuntaina ajeltiin käymään myös Savonlinassa kyläreissulla.
Mikkelin satamassa oli käynnissä kalamarkkanat, joten sielläkin piipahdettiin regular_smile.gif

Sorsien ylilento

Niin ja käytiin me Jackyn kanssa lauantaina juoksemassa pari starttia aksakisoissa regular_smile.gif Ensin oli hypäri, jossa tuomarina Asko Jokinen. Tykkäsin radasta kovin! Ja hyvin se menikin, kunnes innostuin vähän liikaa ja Jacky jäi sen verran selän taakse, että hypyltä tuli kielto.

Toisena oli Marja Lahikaisen tuomaroima aksarata. Tykkäsin myös siitä thumbs_up.gif Juosta kyllä sai 170m pitkällä radalla omg_smile.gif Ihmeen hyvin Jacky jaksoi, kun aattelee millanen härdelli tuo alkuviikko oli. Rata kulki oikein kivasti siihen asti, kunnes Jackyn korvaan meni joku? Tai sitten löi sen putken reunaan tai jotain. Sen jälkeen oli korvaa ravisteltava ja yksi putki siinä pääsi ohi, kun ei Jacky huomannut ohjausta ravistukseltaan. Putkelta siis kielto ja yliaikaa myös tuon ravistelun takia. Heti maalissa oikein istahti maahan korvaansa rapsimaan, mutta ei siinä sitten sen jälkeen mitään enää ollut. En tiedä, mistä moinen. Radat laitan kotisivuille jossakin vaiheessa, kun ehdin ne kamerasta siirtämään.
 
Maanantaina käytiin vielä ennen kotiin lähtöä pelaamassa minigolfia. Molemmat voitti; Sami vähimmillä lyönneillä ja mä enimmillä wink
 
Olipas oikein mukava miniloma regular_smile.gif Loppuun vielä muutama lomakuva pojista heart.gif