Sunnuntai Liki main kaikki vapaa aika (eikä niin vapaakaan...) tuppaa kulumaan pentuaitauksessa. Tänään menin ensin Nickyn kanssa paikalla, kun toisen tri pojan uudet omistajat tahtoivat nähdä isukin myös. Nickyn palautin kotiin ja lähdin uudestaan, kun Anja tuli Jessen pikkusiskoa katsomaan.

Pentulasta kotiuduttuani lähdin poikien kanssa jälleen Elonkiertoon. Tänään siellä oli jopa vähän ruuhkan tynkää, kun osuttiin monen muun kanssa samaan aikaan paikalle. Ilta on mennyt tiiviisti kotitöiden parissa. Millään ei vaan tunnu aika riittävän kaikkeen mitä haluaisin Päättämätön

Lauantai Nickyn kasvattaja tuli jo 6.30 oman narttunsa kanssa hakemaan meidät Nickyn kanssa kyytiin ja suunnattiin Tampereen koiranäyttelyyn. Vaatimaton määrä collieita oli ilmoitettu; 79 urosta ja 89 narttua Yllättynyt Onneksi urokset ja nartut oli jo alkujaan jaettu kahdelle tuomarille.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen oli vihdoin Nickyn vuoro. Erinomaisen arvoisesti tuo jätkä esiintyi tuomarin mielestä Hymy Itse olin samaa mieltä, koska Nicky  todella esiintyi tyynen arvokkaasti ilman mitään ranttaliksi laittamista, mitä välillä on tupannut pidemmän näyttelytauon jälkeen olemaan. Luokkasijaa ei sitten enää kovassa seurassa irronnut, mutta oikein hyvä arvostelu kuitenkin. Päivän lopuksi saatiin vielä kasaan Woolmill´s kasvattajaluokka. Peräti 12 kasvista oli ilmoitettu. Tiukkojen tuomareiden (jakoivat kaikkea eristä nollaan ja siltä väliltä) jäljiltä kasassa oli 5 kasvista, joista Woolmill´sin sekaväriryhmä hienosti 3. KP:n kera Cool Ei siis ollenkaan hullumpi päivä meillä Tampesterissa. Kiitos Tuula ja Bea kyydistä ja matkaseurasta!

Kyllä taas tuolla tungoksessa ja kuumuudessa muistin, miksi sisänäyttelyt ei ole yhtään kivoja. On se vaan ihan eri ulkosalla, kunhan ei sada... Se toki eilen oli huippukivaa tuossa suuressa koiramäärässä, että paaaaljon tuttuja oli myös paikalla. Ison osan ajasta vietinkin kahden colliekehän ympärille tuttujen kanssa turisten Hymy

Iltasella kotiin ehdittyäni olin ihan väsy ja niinpä taas suuntasin Elonkiertoon poikien kanssa lompsimaan. Tosi kaunis keli oli siellä puoli nukuksissa kuljeskellä omissa ajatuksissa. 

Perjantai Taas lenkin jälkeen suuntasin pentulaan, kun kaverini tuli pentuja katsomaan. Sieltä sitten suoraan kauppaan ja sen jälkeen äkkiä kotiin Nickyä laittamaan.

Ilta menikin Nickyn kimpussa ja miettiessä, mitä näyttelyssä taas tarviikaan mukana Päättämätön Pesu suoritettiin valkoisille osille, tassuille ja mahanalle. Siihen päälle kunnon föönaus vielä. Koekäytössä meidän joululahjaksi saama trimmipöytä sekä hankkimani uusi fööni. Molemmat pelitti hyvin ja kyllä sieltä ihan colliee muistuttava otus tuli esille. Jostain vaan tarttis vielä kaivaa jotain ihan extraa esille, että erottuisi edukseen siellä 79 collieuroksen joukossa...
Torstai Pakko oli päästä jo pentulaatikon ääreen. Kamalaa kuinka ikävä niitä tuhisijoita voi tulla parissa päivässä. Ihania riekkujia ne jo onkin. Ja taas mummilta lähti lapasesta ja lapsoset sai jälleen 3 uutta lelua. Ei taida pennut kohta mahtua aitauksessaan edes liikkumaan lelujen seassa ;o)
Viime viikollahan pennut ulkoilivat ekan kerran sylissä vähän ulkoilmaa nuuskutellen. Nyt sitten olikin vuorossa jo kylmään maahan ja lumeen tutustuminen. Puolet terassista on betonilaattaa ja toisessa puoliskossa reilu kerros lunta. Tytöt mennä viipotti heti sata lasissa ja söivät lunta, pojat pitivät hitaina hämäläisinä pienen tuumintatuokion ensin ;o) Jos kelit sallii, niin ensi viikolla sakki matkustanee ekan kerran autolla ½ km matkan ja tulevat meidän pihalle ulkoilemaan :o) Illalla jatkoin taas Nickyn siistimistä.
 
Keskiviikko Iltapäivällä lähdettiin äitin kanssa lenkille Saaren Kansanpuistoon. Mukava rämpiminen saatiinkin aikaan, kun ei siellä ollut kuin yksi upottava moottorikelkan raitti. Koirista oli kivaa tehdä kenguruloikkia ihan koskemattomaan hankeen :o)
 
Lenkin jälkeen lähdin Pussikoirien hallituksen kokoukseen ja asiaa oli sen verran paljon, että aikaa meni väkisin jonniin verran. Tulipa nyt räknättyä kevään koulutusten päivät ja kellonajat, niin tietää, mitä muuta vielä voi kalenteriin buukata ;o)
 
Iltasella aloittelin vielä vähän Nickyn ruopimista kuntoon lauantaita varten. Siinä sitä onkin sarkaa... Tuleehan sitä toki huollettua ympäri vuoden, mutta normaali siistiminen ja näyttelykunnostus on aika lailla 2 eri asiaa...