Heti Ypäjän näyttelyn tuomarin ratkettua päätin, että sinne mennään, mikäli Nicky on siihen mennessä valioluokassa. Päätös piti ja tänään sitten ajeltiin Ypäjälle tämän lähes legendaarisen collietuomari Rainer Vuorisen arvosteltavaksi. Sade teki raviradasta aika liejuisen, mutta onneksi sentään oli pouta ennen meidän kehävuoroa.

Pikkusen alkoi urosten arvostelua katsellessa jännitys nousta pintaan, kun järjestään kaikki lähti kehästä punaisen tai keltaisen!!! nauhan kanssa. Nicky sai punaisen nauhan remmiinsä ja oli samalla EH 1, koska muita valiouroita ei paikalla ollut. Tänään jäi siis PU-sijat, sertit ym urosten osalta jakamatta, koska yhtään eriä ei uroksille jaettu. Nickyllä syynä oli korkea hännänkanto ja laihuus siihen, ettei nauhan väri noussut punaisesta vaaleanpunaiseksi.

Nooh tuo hännänkanto nyt ainakaan kuvissa niin pahalta näytä, kun ottaa vielä huomioon, että kehä oli liejuinen ja pieni postimerkin kokoinen neliö...

1746110.jpg

1746112.jpg

Collieilla oli harjoitusarvostelijana Annukka Paloheimo ja tuolla syynillä kyllä lienee Nickyn pää tutkittu huolella. Sai muuten päästään kovasti kehuja :o)

1746114.jpg

Aivan loistavaa oli se, että Nicky käyttäytyi todella mallikkaasti koko ajan. Oli myös kehän ulkopuolella ihan rauhallinen, namit kelpasi hyvin ja esiintyi ihan superkauniisti. Hyvä Nicky :o)

1746117.jpg

1746119.jpg

Aamulla pyörähdettiin Ypäjän keskustan kautta hakemaan Annamaria ja pikku-Martta näyttelyseuraksi. Siellä nuo kaverukset nököttivät rinnatusten Nickyn häkissä sateelta suojassa. Kiitos kuvista ja seurasta Ypäjän tytöt! Huomenna sitten katsomaan, mitä Rainer Elmasta tuumaa ;o)