Tiistai meni vielä jotakuinkin reissusta toipuessa. Päikkärit maistuivat enemmän kuin hyvälle jne. Loppuviikon olenkin sitten urakoinut kotihommien parissa. Jotenkin on kaikki jäänyt viime viikkoina ihan rempalleen ja vain pintapuolisesti on tullut vähän imuroitua. Ikkunatkin odottivat vielä pesuaan. Niin mattopyykkiä kuin myös muuta pyykkiä on ollut riittämiin. Ei toki kaikki vielä kuntoon tullut, mutta hyvään alkuun kuitenkin

Nyt on nimittäin ikkunat ja verhot pesty paria ikkunaa lukuun ottamatta. Laminaattilattiaiset huoneet on kuurattu lattiasta kattoon ja puhtaat matot laitettu lattioille. Liki kaikki irtoavat tekstiilit on pyöritetty pesukoneessa. Muutama matto vielä pitäisi käydä pesemässä sekä koirien talviset auton karvapeitot. Nooh eiköhän loman aikana tule kaikki tarvittava tehtyä  Juu ja loma on toki tarkoitettu lomailuun, mutta mulle tää on lomaa, kun saan rästihommat pois stressaamasta. Töissä ollessa kun paljon ennemmin puuhaan iltaisin ja viikonloppuisin koirien kanssa, kun työpäivien ajan joutuvat keskenään kotona huilimaan.
 
Keskiviikkona käytiin pitkästä aikaa Anskun ja jengin kanssa lenkillä Riihivalkamassa. Kauheesti oli koirilla toisilleen kerrottavaa, kun jo autolla pitivät melkoista älämölöä  Ja arvata saattaa, että Jackylla ja Fyralla riitti vauhtia niin, ettei kamera tahtonut perässä pysyä.
 
Pappa poseerasi joen rannalla
 
Illalla mentiin aksatreeneihin, jonne Ansku toi mukavan 25 esteen radan. Takaakiertoja oli paljon, mutta ne meni meiltä nyt paremmin kuin ennen. Ehkä olen oppinut siirtymään alta pois paremmin, kun ennen Jackyn vauhti tahtoi hyytyä takaakierroissa, kun joutui odottamaan, että ehdin alta pois… Tehtiin iloisella fiiliksellä ensin pidempänä pätkänä ja sitten lyhyempinä. Karhu oli varsin pätevä ja vauhti kohdallaan  Muutenkin koko treenit oli ihan älyttömän kivat. Mukavassa seurassa on kiva treenata. Kiitos treenikamut!
 
Tänään huristelin aamusella Humppilaan ja hyppäsin sieltä Päivin Trasporterin kyytiin. Sain nimittäin päähäni lähteä Turun koiranäyttelyyn ihan vaan turistiksi  Varsin siistiä välillä näin, kun ei tarvinnut jännittää ja sai vaan hengailla. No piipahdin kyllä kehässäkin muutaman kerran. Pitkissä vein veteraaniuroksen alkukehään, kun omistajansa oli yhtaikaa nahkakehässä toisen koiran kanssa. Sitten pyörähdin nahkakehässä pn-luokassa sekä kasvattaja-luokassa. Muuten toimin apukätenä. Eikä meidän ”leirillä” huonosti mennyt, kun uroksissa tuli ROP sekä PU2 ja SERT. Onnea Blacky & Linda sekä ennen kaikkea Irwin (Jackyn velipuoli) & Päivi ekasta SERTistä. Ihan mahtavaa Nartutkin napsivat hienoja arvosteluja kera luokkavoittojen yms. Sääkin vielä suosi, joten eipä käy valittaminen tämän lauantaipäivän viettotapaa