Maanantaina oli himppasen lämmin ja punainen olo iholla koko päivän… Illan suussa oli aksaa Pukon kentällä, kun Vuorelan Lotta tuli meitä jälleen koutsaamaan yes Onneksi mun ja Jackyn vuoron ajan aurinko pysytteli likimain pilvessä.
 
Aksa oli taas just niin kivaa kuin Lotan aksat on aina smiley Jacky oli reipas ja meni kivalla asenteella. Muutamaa kohtaa hiottiin ja kokeiltiin niihin meille sujuvinta vaihtoehtoa. Hiukan alkoi jo helle tuntua, mutta sitten Lotta sanoi, että nyt menette nollalla läpi ja taas maagisen ”juokse, juokse”. Niin me sitten taisteltiin rata nollalla läpi. Ei se ollut maailman nopein, eikä maailman tyylikkäin, mutta se oli asenteella tehty nolla, vaikka molemmat oli jo väsyjä. Mun karhu heart Kiitos Lotta jälleen erinomaisista vinkeistä!
 
Tiistaina suunnattiin taas kentälle, mutta tällä kertaa vaihdettiin lajiksi toko ja tavoiteryhmän treenit. Yhteisenä liikkeenä tehtiin ruutua. Tein ruudun Jackyn näkemättä. Skannasi vähän laiskasta, mutta löysi perille, tosin vasemmasta sivusta sisään. Ei siis ihan nappisuoritus tämä. Sitten otettiin pelkkää loppua niin, että jätin Jackyn ruuttuun seisomaan ja kävelin lähetyspaikkaan. Käskytettynä loppu ja selvästi merkkasin kohdan , mihin Jackyn pitää tulla. Tämä hyvä. Loppuun otettiin sitten vielä yksi motivaatioruutu niin, että vietiin yhdessä pallo.
 
Toisena tehtiin meidän saksalaisia käännöksiä. Paikallaan tehtynäkin paranee koko ajan, kuten myös tiiviys yes Sitten kun ihmettelin ääneen, että miksi Jacky ampuu kuin nato-ohjus heti käännöksen jälkeen, niin selvispä siihen syy. Kai se ampuu, kun se pallo on siinä tilanteessa niin monta kertaa lentänyt ilman palkkasanaa sitä ennen blush Eipä tarvinnut montaa toistoa karhu tajutakseen, että niin kauan pitää myös käännöksen jälkeen malttaa jatkaa, kunnes tulee palkkasana ensin. Kiitos Minna! Paikallaolo Milan vieressä ihan ok. Vähän nuuskutti välillä ja siitä huomautin piilosta käsin.
 
Keskiviikkona jatkui tokoilu. Nyt oltiin Iiriksen ja shelttipoikien kanssa Hunnarin parkissa. Tein ruudun ja vein sinne pallon valmiiksi Jackyn kanssa. Iiris käskytti meille palkkaamattomuustreenin. Liikkeestä istuminen ja tunnari, jotka molemmat ok. Sitten kaukot, jotka ei ollenkaan ok…Tein lyhyemmältä matkalta ja sössin ite käskyjen kanssa  minkä kerkesin ja sain sitten Jackynkin tekemään mitä sattuu. Hups… Nooh nyt on vaan treenattava kaukoja paljon muuallakin kuin kotipihalla, jossa ne jo sujuu kuin vettä vaan. Sitten lopuksi palkaksi sinne ruutuun ja se sentään hieno smiley Nemon kanssa ottivat reilun 4min paikallaolon, jossa kerran huomautin piilosta käsin haistelusta, mutta ok. Metalli tehtiin liikkeenä ja se onnistui yllättävän hyvin. Vähän piti kapulalle murista ja perusasento oli vino, mutta tässä tilanteessa oikein ok. Luoksetulon seisomaan stoppi, josta sai pallon seisomisen viiveeestä. Ihan loistava! Sitten vielä Miloun kanssa reilu 2min paikallaolo, joka ok. Ruutuun vietiin vielä yhdessä pallo ja sinne sai karata suoraan vauhdista. Kivat treenit! Kiitos Iiris smiley
 
Torstaina saatiin Jackyn kanssa lenkkiseuraksi Ansku koirineen. Riihivalkamaan mentiin tallustamaan. Aika kuuma keli eikä koiratkaan jaksaneet liikoja riehua. Lenkki toimi hyvänä lämppärinä, joten ajettiin suoraan kentälle vähän treenaan. Otin Jackyn kanssa ensin pelkä A:ta, että saatais siihen  hiukan lisää vauhtia. Nyt tulikin lujaa ja muisti ottaa nenänkin yhden läpijuoksun jälkeen wink Sitten samaa pienen radanpätkän avulla. Toisena tehtiin vinokeppejä. Ensin ne tais olla himppasen liian vinossa, koska karhu tuli laukalla ne läpi surprise Himppasen pystynpään ja sitten mentiin oikein ja kovaa molemmista suunnista. Kolmantena treeninä 4 hypyn suora, joka päättyi keinuun. Keinuun siis kunnon vauhtitreeniä ja se on kyllä Jackylla hieno. Eilen just mietittiin Anskun kanssa, että ei todellakaan mennyt ne kymmenet työtunnit edelliskesänä hukkaan, mitä keinun kanssa Jackylle ja Fyralle tehtiin. Sen verran hienot keinut on nyt molemmilla smiley Jacky vaihtoi lajiakin välillä ja kokeili kaukoja. On ne vaikeet nyt muissa paikoissa kuin kotona. Saatiin kuitenkin yksi ihan sairaan hieno seisomaan nousu pitkältä matkalta ja siihen oli hyvä lopettaa. Tosi kivat treenit ja hellesäälläkin pystyi hyvin tekemään, kun vuoroteltiin ja koirat pääsi pienen pätkän jälkeen varjoon ja juomaan. Siistiä, Kiitos!
 
Perjantaina oli mun vetovuoro pentu- ja arkitokon osalta. Otin Jackyn mukaan ja tein sen kanssa ensin seuraamista ja hyppynoutoa. Karhu oli pätevä smiley Ryhmäläiset olivat myös kovin päteviä yes Iltasella saatiin Sami kotiin pyöräilyreissusta Saksasta. 4 päivän aikana polkivat noin 570km pitkin Reinin jokilaaksoa kuin ylös rinteillä ja käyden myös kiepin Ranskan ja Luxemburgin puolella. Kertomastaan päätellen hieno reissu smiley