Päivittelenpä meidän kisakuulumiset nyt kun vielä muistan edes jotakin. Kyseessä siis oman seuran ekat tämän kesän kisat eilen ja tuomarina Tiina Heino. Päätavoite oli mennä katsomaan, että missä mennään tällä hetkellä.

Fiilikset kisan jälkeen oli vähän sekavat. Paljon hyvää, mutta myös vähän mietittivää. Ensin tehtiin paikallaolot ja Jacky nollasi ne molemmat. Istumisessa nousi ihan viime sekunneilla, kun liikkuri puhui piilossa oleville ohjaajille. Tämän jälkeen oli tietysti vaikea saada tilanne rauhoittumaan ja viedä Jacky makuuseen. Jäi sinne kuitenkin ihan hyvin, mutta alkoi hyvin pian vinkua ja haukahdellakin. Liikkurin ensimmäisen kävelykierroksen oli ok, mutta toisella kierroksella lähti liikkurin mukana liikkeelle ja sitten vähän hämmästyneen näköisenä käveli pois kehästä. Ilmoitin Jackylle kyllä varsin selvästi tämän jälkeen, että oli tosi tyhmä temppu ja vein autoon odottamaan.

Aika rankasti jäi mietityttämään tämä, että mistä oli kysymys lähtemisissä. Ei vaikuttanut kuulemma tuomarinkaan mielestä mitenkään pelokkaalta tai epävarmalta. Ollaan kyllä hävyttömän vähän päästy paikallaoloa treenaamaan evl-tyyliin täysillä ajoilla jo molemmat po:ot peräkkäin. Aina on joukossa ollut niitä, jotka käy välillä palkkaamassa jne ja kyllä Jacky silloin makaa, kun on ”ohjelmaa”. Kisoissa tunnelma paikallaolon aikana on kuitenkin lähes haudanhiljainen ja se on Jackylle vaikeaa. Nyt täytyy tähän paneutua oikein kunnolla, että saadaan kunnon treenejä.

Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa osassa ja sekoitetussa järjestyksessä. Mulle ei järjestyksellä ole mitään väliä, kun en ole edes opetellut, että missä järjestyksessä säännöissä lukevat.

Ruutu: Merkille meni reippaalla ravilla ja ruutuun laukalla. Tässä iski taas vanha haamu, jota ei ole enää treeneissä ollut. Stoppaa hyvin, mutta maahan-käskyllä jää istumaan ja tarvii toisen käskyn. Muuten tämä ihan ok.

Zeta: Järjestys i-m-s. Jee mä muistin järjestyksen ja käännyin viimeisenkin käännöksen oikeaan suuntaan. Jacky jäi seisomaan ekan asennon ja haukkui aika lailla. Mukaan ottaessa komensin ja lopun oli hiljaa ja teki tosi hyvin.

Seuraaminen: Aika pitkä. Teki nyt ihan hyvin muuten, paitti oikeelle käännökset oli  ihan surkeita ja jossain pysähdyksessä sotkin tassun, niin sen jälkeen jäi niissä mihin sattui. Jossakin kohtaa alkoi nuuskia, josta komensin ja sen jälkeen paransi taas paljon. Kaiken kaikkiaan hyvä kisaseuruuksi Jackylta.

Luoksetulo: Eläinkokeena seisomiseen käsimerkki, kun ei kerran ollut mitään menetettävää enää. Tätä siis treenattu kerran tätä ennen. Vähän valui edelleen, mutta pysähtyi paremmin kuin suullisella. Jatketaan siis tällä. Maahanmeno super ja lopun tuli laukalla.

===========================================================

Ohjattu: Onneksi saatiin oikea, kun vasemman kapulan takaviistoon jäi ruutu. Tämä oikein nätti.

Metalli: Perinteiset mutinat, mutta vähemmän kuin kisoissa yleensä ja muuten ok.

Tunnari: Siisti ja varman oloinen. Kompostiverkkotreeni on tuottanut tulosta.

Kaukot: Vähän liikkui, mutta hyvin vähän ja teki asennot reippaasti ja kivalla ilmeellä. S-m vaihdon istui ja siihen lisäkäsky.

Pisteillä ei juhlittu, mutta… Olen ihan älyttömän tyytyväinen, että saatiin nollattua kummankin pää paikallaolojen jälkeen ja saatiin tehtyä kaikki yksilöliikkeet ilman nollia. Jackyn asenne kiva, mutta haukkui taas aika lailla. Selvästi kuitenkin reagoi siihen, että komensin myös kisoissa, vaikka siitä sitten pisteitä menikin. Liikkeiden välit oli ok ja Jacky tuli hyvin sivulle uuden liikkeen aloitukseen. Paljon ollaan menty eteenpäin sitten viime kesän. Nyt kun vaan saatais nuo paikallaolot kuntoon ja vähän lisää tarkkuutta muihin liikkeisiin.

Tänään käytiin tekemässä korjaussarjaa Kartanonpuistossa ja Jacky oli tosi iloinen ja hiljaakin nyt. On sen kanssa vaan kiva tokoilla.