Viiminen lomaviikko lähti käyntiin. Jestas sentään, kuinka pelottavan nopsaan aika on taas mennyt…

Aamulla lähdettiin jo ajoissa Halikkoon, kun pojilla oli ajat Piiralle. Nicky pääsi ensin käsittelyyn. Löytyihän siltä parikin selkeää jumikohtaa. Lantio oli jonkun verran vinossa ja Leena meinasi, että saattaa olla jossakin vaiheessa sen vähän venähdyttänyt, kun on Jackyn kanssa juossut kilpaa ja koittanut pennun käännöksissä pysyä mukana. Toinen jumi oli selkärangassa ja kyljessä Jackyn taklausten seurauksena. Onneksi käydään tarkastuksissa sen verran useaan, että nämäkin molemmat jumit saatiin auki tällä yhdellä käynnillä Hymy

 

Jackyn kanssa lähinnä harjoiteltiin käsiteltävänä oloa. Ihan kauhee homma, kun Leenaa ei ylttynyt makuulta pussaamaan ja piti vaan maata ja maata paikoillaan ainakin miljoona tuntia Silmänisku Ei vaan, ihmeen nopsaan tuokin malttoi asettua aloilleen ja sen jälkeen selvästi nautti käsittelystä, kun huomasi, että se tuntuukin hyvälle. Etujaloista löytyi kireyttä, lähinnä kasvukipuja, joita koitan itse hieromalla pitää vetreinä.

 

Rico oli ihmeen hyvässä kunnossa edelleen Hymy Onhan sillä ne tietyt ongelmakohdat joka kerta, mutta pahaksi ei mikään ehdi näköjään näillä käyntiväleillä Hymy On se ihan eri koira verrattuna siihen tilanteeseen, kun sen ekan kerran Leenan käsittelyyn vein… Joulukuussa sitten seuraavan kerran Hymy

 

Iltapäivän pikku päikkäreiden jälkeen aloittelin huushollin siivoomista. Vähän isomman syyssiivon haluan tehdä ennen puhtaiden mattojen lattialle laittoa. Homma eteni niin, että huomenna aamusta pääsen pesemään lattiat kuntoon. Illalla pakattiin vielä loput pesemättömät matot autoon ja käväistiin Samin kanssa pesemässä ne. Nyt on kaikki puhtaana, kunhan huomenna on vielä sen verran pouta, että kuivuvat.

 

Niin ja ennen mattopyykkiä käytiin Jackyn kanssa dogitiimin pentukurssilla. Tänään harjoiteltiin olemaan ottamatta maasta vierasta namia, ohituksia ja luoksetuloa. Tosi kivat treenit ja Jacky oli ihan supertaitava penneli Cool Mä olen niiiiiin onnellinen, kun se ampuu luoksetulon ihan miljoonaa leluun Nauru Ohituksissakin kesti häiriöt tosi hyvin ja koko ajan siellä taustalla juoksi ravihevonen ohjastajansa kanssa lisähäiriönä. Kiitos Anu!