Perjantaina käytiin Anjan kanssa Hunnarilla lenkillä. Reippaasti kun mentiin, niin ehdittiin melkein ennen pimeää. Lenkin jälkeen kävin vielä Mickyn kanssa hengailemassa kaupungilla.

Lauantaina oltiin Jackyn kanssa pitkästä aikaa paimentamassa. Vähän kauhulla odotin, että lähteekö karhu ihan lapasesta, mutta mitä vielä. Tosi kuuliainen oli ja totteli ekoilla käskyillä, mutta ääntä oli kovin paljon taas mukana... Ensimmäinen kerta tehtiin vaan ihan peruskuljetusta, pysähdyksiä, suuntia jne. Toisella kertaa sitten meidän ongelmaa eli häkitystä. Tai ei se siis ole Jackylle ongelma mutta mulle on indecision En osaa lukea lampaita, käskytän Jackya väärin ja seison sen linjalla. Että sen verran vaan ongelmia wink Tuija mua sitten kärsivällisesti opasti ja ehkä ihan pikkusen aloin taas pääsemään jyvälle. Jackyn joulupukin toivelistalla lienee yksi isolla kirjoitettu toive: UUSI OHJAAJA wink Jackyn vuorojen välit Micky pääsi hengaileen ja haisteleen ilmapiiriä. Eipä ollut pikkukarhu moksiskaan, vain uteliaan kiinnostunut kaikesta. Ensi kerralla sitten pääsee Micky itsekin tutustumaan paimennukseen lähemmin smiley

Eilen oli tosi synkkä ja sateinen keli koko päivän, mutta koska tämä syksy nyt tuntuu sitä olevan vallan, niin ei se sitten siitä auta. Treffattiin Anjan kanssa iltapäivällä Hunnarilla. Ensin tehtiin kakaroille jäljet. Hyvin ne kyllä nuuskii molemmat yes Sitten lähdettiin lenkille ja voi sitä riemua, millä varsinkin nuo pentuset painaa menemään. Juostaan miljoonaa ja välillä painitaan jossakin sammalmättäällä smiley Lihakset lämpimänä oli hyvä tehdä pitkästä aikaa myös mäkikävelyä. Jacky ja Jaffi "virallisesti" ja muut vaan hengaili mukana. Sitten jaskui vielä lenkki ja lopuksi jaffi sai ajaa oman jälkensä. Helposti saatiin pari tuntia kulumaan metsäilemässä smiley Kiitos kamut heart

Tänään meillä oli Loten kanssa treffti Pukon kentällä. Tein Jackyn kanssa hyppyjumppaa sekä ohjattua ekan kerran ihan kapuloilla. Vielä tarvii suuntia aika paljon vahvistaa, mutta paljon ollaan menty eteenpäin ja selvästi Jacky on hahmottanut liikkeen idea smiley Micky teki elämänsä ekan hyppyjumpan pumppereilla. No eihän se tietty tajunnut yhtään, että mitä teki, mutta siitä se lähtee. Eipä enää viimeisellä toistolla osunut yhteenkään pumpperiin ja joka kerta tuli koko kujan läpi eikä lähtenyt välistä muualle yes Tutustuttiin myös minikorkeuden renkaaseen ja se oli pikkukarhulle ihan helppo nakki smiley Ennen ja jälkeen puuhastelujen käytiin Loten ja Evan & Niilon kanssa kävelyllä Pilvenmäellä.

Loten ja Niilon avustuksella saatiin myös jonkinlaiset 3kk kuvat Mickystä. Kiitos Lotte seurasta ja kuvista smiley




Loppuun vielä yksi kuva, jonka unohdin viimeksi laittaa. Elonkierron lenkillä, kun loputkin kurjet tekivät muuttoaan auringonlaskuun.