Maanantaina piti mennä kimppatokoileen, mutta päätettiin olla sokerista... Vettä tuli ihan kaatamalla ja aikomamme kenttä ei liiemmin vettä läpäise. Ei sit kiinnostanut, mutta aksaan mentiin tietty, vaikka sade silloinkin jatkui. Siellä saa olla katon alla, mutta ei sekään toki mukavaa sateella ole  Esteitä joutuu kuitenkin roudaan ulkovarastosta ja maneesin santa-puru tarttuu varsin mukavasti märkiin kenkiin ja tassuihin.

Heidi toi tällä kertaa radan. Se oli mukailtu Anne Saviojan rata 2003 vuoden sm-kisoista. Kiva pätkä ja nyt muistin sen vielä pätkiä Jackylle osiin. Se toimi hyvin ja karhu oli vieläkin innokkaampi  Täytyy katsoa, josko ensi kerralla uskaltaisin maneesissakin kokeilla korkeaa puomia taas, kun menee tuon matalan nyt niin nätisti. Kepit oli upeet! Siellä oli yksi ohjuri alussa ja lopussa Jaffin jäljiltä. Irtosin sivusuunnassa useita metrejä ja karhu pujotteli silti vauhdilla loppuun. Treenien tuoma hyvä fiilis sai melkein unohtamaan maneesin peltikattoon tauotta takoneen vesisateenkin... Kiitos kamut!
 
Ansku oli tiistaina vapaalla, joten lähdettiin heti mun töiden jälkeen Saaren Kansanpuistoon lenkille. Siellä oli yllättävän puhdasta märästä kelistä huolimatta ja koirat pysyivät aika siisteinä. Vauhtia riitti taas yllin kyllin. Lopuksi Jacky ja Fyra muistivat pitkästä aikaa myös autojen kiertämisen ihanuuden ja harrastivat siinä vielä aimo tovin hippaa isojen koirien ollessa jo autossa. Äkkiä tulee hämärä, mutta juuri ja juuri tuohon aikaan näkee vielä lenkin tehdä. Kiitos Ansku ja jengi seurasta
 
Keskiviikko ja torstai menikin sitten petin pohjalla. Hiivatin huono oli ja tolkuton päänsärky  Jacky sentään hoivasi kilttinä poikana kantaen sängyn täyteen puruluita ja palloja  Siinä jäi väliin keskiviikon Turun epikset kuin torstain muut touhut  Koiratkin sai vain pakolliset lenkit. Onneksi Anja poikkesi Jaffin kanssa torstaina ja sisarukset saivat laittaa meidän pihalla lumen pöllymään  Nooh nyt olo on jo onneksi parempi, mutta silti olen vieläkin koittanut ottaa rennosti..
 
Onpas kyllä ihanaa, kun tuli lumi maahan ja keli meni pakkasen puolelle  Niiiiiin paljon valoisampaa ja puhtaampaa. Sääennusteen mukaan näyttäisi tilanne myös pysyvän. Josko vaikka joku päivä olisi sen verran aurinkoisempaa, että voisi kameraankin taas tarttua.