Eilen vietin ihan totaalisen lepopäivän. Jotenkin nuo kiireiset arkipäivät viikolla vie mehut niin, että viikonloppuna on pakko huilata ja kerätä voimia. Noh toisaalta sadepäivä sopii siihen tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Poikien kanssa kävin iltapäivällä lompsimassa sateisessa ja kuraisessa Elonkierrossa sellasen rauhallisen pääntyhjennyslenkin poikien nuuskutellessa kaikessa rauhassa hajujen perässä.

Tänään olen ollut paaaaaaljon reippaampi. Aamusta lähdettiin Anskun ja koirien kanssa tuohon läheiselle sorarinteelle mäkikäveleen. Siitä sai hyvän lämmön ja niinpä tultiin meidän pihalle tekeen pitkästä aikaa koirien kanssa hyppyjumppaa. Jackylla rimat oli ekaa kertaa 50 cm tuossa hyppyjumpassa ja karhulle meinasi tulla rimakauhu. Loppujen lopuksi veti kuitenkin tosi puhtaasti neljän hypyn sarjan ja oli varsin reteen oloinen, kun voitti ittensä  Hyppyjumpan jälkeen treenasin Jackyn kanssa vielä paria tekniikkaa ja molemmat pojat sai mennä muutaman kerran keppejä. Taas tuli todettua, kuinka hiton vaikea mulle on vasen puoli  Tosissaan sain miettiä jalat ja kädet, että Jackyn oli mitään mahdollista hokata, mitä tarkoitan. Ja siis oikealta puolelta meni heti kuin vettä vaan.
 
Ruoanlaittoa, pyykinpesua ja sitä muuta tavallista tietty kuului päivään myös. Iltapäivällä Sami lähti mein messiin Syrjänharjulle. Pojille se oli tietty taas ihan megakivaa  Pallokin oli messissä ja Jacky sai vähän urheilla hiekkarinteessä pallon saadakseen. Ilmeisesti sen verran tuli pojille henkistä ja fyysistä rasitetta, että ilta on ollu aikas rauhallinen
 
Voi kun nää viikonloput kestäis edes päivän kauemmin...