Torstaina mentiin säätä uhmaten paimentamaan. Satoi vaakasuoraan kunnon tuulen kera ja laitumella oli KYLMÄ useista vaatekerroksista huolimatta. Jacky oli ihan villi ja teki omia ratkaisujaan. En meinannu millään saada sen kanssa kunnon onnistumisia. Micky on tässä hommassa niin ihanan paljon rauhallisempia. Tehtiin sen kanssa ihan perussettiä, kuljetusta ja pysähdyksiä, ja nyt tarvis tän ohjaajan ryhdistäytyä ja opettaa pysähtymiset kunnolla myös Mickylle. Jackylle ne on jo aika simppeliä juttu, mutta lähes aina myös muistaa noudattaa.

Perjantaina kävin pikemmin Palveluskoirien kentällä treenaamassa. Saatiin Jackyn kanssa tehtyä hyvä setti läpi. Ja miten sopiva ajoitus, kun tavaroita pois kerätessä satoi vettä jo liki kaatamalla.

Lauantaina aamusella pakkasin pojat autoon ja ajeltiin Ypäjälle, josta kyytiin tuli Poutala parin käppänän kera. Ajettiin Turkuun, jossa osallistuin Mickyn kanssa Riitta ja Pekka Korrin koulutukseen. Ensin katottiin Pekan kanssa noutoa, jonka Pekka totesi olevan vallan hyvällä mallilla. Vähän vielä palasten hiomista ja sitten koko liikettä kasaan. Riitan kanssa katottiin jääviä, seuraamista ja luoksetuloa. Niihin sain tosi paljon kivoja pikku vinkkejä. Tykkäsin ihan hurjasti. Ansan kauneussalonkikeikan jälkeen ajeltiin takaisin ja käytiin vielä Ypäjällä lenkillä. Loppuiltana ei jaksanutkaan kuin sohvalla makoilla.

Sunnuntai meni kotihommien parissa ja illalla käytiin pikemmin treenaamassa. Micky varsinkin oli kyllä aika väsy varmaan vielä lauantaistakin, mutta myös koko sunnuntain pihallaolosta. No eilen koirilla olikin sitten huilipäivä, kun lähdin itse Siuntioon Alatalon Vapun Nuppijumppaan. Nupin korjaaminen voi olla näköjään varsin hauskaa, kun sitä sopivassa porukassa tekee. Paljon tuli mietittävää ja kotiläksyjäkin. Tätä olen niiiiiin odottanut. Kesäkuussa sitten seuraavan kerran.

Tänään kävin poikien kanssa Riihivalkamassa lenkillä ja siitä sitten kentälle näyttelykoulutukseen. Micky osallistui siihen. Mä olen niiiiiin ylpee, kun se pystyi keskittymään hommaan, vaikka edessä oli sulotuoksuinen narttu pöksyt jalassa. Vähän meinasi juokseminen ensin keulia, mutta sitten löytyi kunnon ravi. Jackyn kanssa käytiin nopsaan tekemässä hyvän mielen kaikki onnistuu ruututreeni ja Mickyn kanssa vielä illalla pyöräilemässä. Siinä se päivä sitten taas menikin.