Viikonloppu meni Linikkalanpellon jengitouhuissa. Eilen napattiin Mickyn kanssa Ansku ja Fyra & Cinco kyytiin. Tällä kokoonpanolla huristeltiin Tampereelle KV näyttelyyn. Colliet arvosteltiin aamutuimaan ja Micky pennuissa pek 2. kera KP:n aika tiukalla tuomarilla.

Pari Anskun kännykällä räpsimää kuvaa kehästä.

micky9-normal.jpgmicky4-normal.jpg

Sitten meillä olikin muutama tunti luppoaikaa ennen länderikehän alkua. Se käytettiin tehokkaasti hyväksi syömällä hyvin ja lenkittämällä koirat kunnolla.

Länderikehässä tytöt korjasivat potin Cincon ollessa VSP ja Fyran PN2. Mä sain kunnian olla Fyran narunjatkona PN-kehässä. Mikäs siinä esittäessä koiraa, joka tietää tasan tarkkaan mitä kehässä kuuluu tehdä ja esittää itseään koko ajan täysillä. Onnea vielä Ansku ja tytöt ♥

Kotimatkalla kurvattiin Urjalan Makeistukun kautta ja suut makiana haettiin kotona olleet koirat ja suunnattiin lenkille Hunnarille. Hiukan oli koirilla adhd-fiilis, kun pinkoivat pitkin metsää. Reippaina mentiin vielä kentällekin vähän treenimään. Rankka, mutta niiiiiin kiva päivä.

Tänään mentiin taas samalla porukalla kentälle. Lämppäri- ja jäähdyttelylenkki tehtiin lähimetsässä, jossa koirat sai painaa osan matkaa vapaana. Kentällä joku järjen jättiläinen oli antanut koiransa kuseksia ihan huolella. On se kumma, kun aina löytyy porukkaa, jotka eivät noudata sääntöjä. Ärsyttävää! Jacky aloitti aksaamalla ja huilin jälkeen vähän tokoiltiin. Ohjatun oikea oli hukkunut yön aikana, mutta onneksi löytyi takas. Pikkukarhu teki Jackyn huilitauolla hyppyjumppaa. Yllättävän hyvin se hyppää luonnostaan, vaikka kovin vähän on hypitty. Sen kanssa aion ihan rauhassa rakentaa hyppytekniikan ja rimojen noston hyppyjumpan harjoitusten kautta. Tasan mihinkään kun ei ole kiire.

Loppuilta menikin huilatessa.Taidettiin ottaa poikien kanssa siinä pikku päikkäritkin. Pakkohan sitä rankan viikonlopun jälkeen on vähän kerätä voimia työviikkoa varten.