Oi mikä ihanuus! Tänään satoi ensilumi. Poikien kanssa tarvottiin Hunnarilla niin kauan kuin vaan suinkin nähtiin. Vielä vähän pellolla lisäksi, mutta sitten oli pakko lähteä kotiin, kun ei tullut edes otsalamppua mukaan. Kuinka olenkaan kaivannut tällasta maisemaa.

ensilumi.jpg

Eihän tämä lumi pysy kuin hetken. Viikonloppuna se on varmaan taas jo muisto vaan, mutta nautitaan niin kauan kuin sitä riittää. Ja saahan sitä sitten nauttia yhä uudelleen maan valkoiseksi tulemisesta, kun se välillä sulaa pois.

Iltapissareissuun pojat saivat päällensä ihka uudet heijastinliivit. Sain ne isolla alennuksella ja siinä kohtaa oli pakko todeta, että tosimiehet voi kyllä pukeutua pinkkiinkin. Olen vähän noita heijastinliivejä vältellyt, kun eivät tahdo pysyä vauhdissa päällä. Tämä Hurtan malli vaikuttaa kuitenkin hyvältä, kun vatsan alla on säätöä ja kiinnityskohdat on paremmat.

WP_20141106_21_19_42_Pro.jpg

Eilen oltiin ekaa kertaa treenaamassa Pukon talveksi vuokraamassa maneesissa. Olipas kiva paikka! Tosi siisti ja lanattu ihan meitä varten. Tilaakin niin paljon, että saa tehtyä myös kaikki tokon isot liikkeet. Sinne suuntaamme treenimään joka toinen viikko.