Tuntuu, että aika menee vieläkin nopsemmin tällasilla pätkäviikoilla. En kyllä hanttiin laita ollenkaan näiden arkivapaiden suhteen. Mun mielestä vois muutenkin vaihtaa välillä niin, että olis töitä 2 päivää ja vapaata 5. Tässäkin asiassa lottovoittoa odotellessa...

Viime viikolla me loppuviikolla tehtiin pihahommia, lenkkeiltiin ja treenailtiin. Sellasta mukavaa puuhastelua kotinurkissa tällä kertaa ilman ajelua sinne ja tänne.

Lauantaina piti olla Räsäsen Riitan koulutus kentällä, mutta hän joutui sen siirtämään myöhempään. Mentiin kuitenkin Minna ja Poutalan kanssa kentällä treenaamaan. Helposti saatiin tunti jos toinenkin kulumaan. Sen jälkeen lähdettiin vielä Poutalan kanssa Riihivalkamaan lenkille. Älyttömän kiva päivä! Tässä muutama kuva lenkiltä, jonne pari pientä käppänälastakin pääsi mukaan.

Jacky mielipuuhassaan kierimässä ♥

IMG_2746-normal.jpg

Ihanat pennelit ♥

IMG_2751-normal.jpgIMG_2750-normal.jpg

Vähän epätarkkoja nämä kuvat, mutta niiiiiiin ihana seurata näitä, kun Mickyn mielestä pennut on ihan parhaita ja ilmiselvästi pennutkin tykkäävät kovin tuosta isosta ja karvaisesta kaverista.

IMG_2748-normal.jpgIMG_2754-normal.jpgIMG_2756-normal.jpg

Sunnuntaina jatkettiin aamutuimaan kotihommien parissa ja iltapäivällä ajelin poikien kanssa Loimaalle Lentsun tokokoulutukseen. Minna ja Ilona oli samassa ryhmässä, joten oikein Vorssa-team vauhdissa. Molempien poikien kanssa katottiin virittelyjä ja kehääntuloja, sen lisäksi Jackyn kanssa zetaa ja jäävien asennoissa, varsinkin seisomisessa, pysymistä. Mickyn kanssa tehtiin lisäksi hyppyä alo ja avo malliin sekä katsottiin senkin kanssa tuota jäävien seisomisessa pysymistä. Tosi kiva koulutus jälleen kerran. Tuntuu, että kerta kerralta näistä saa enemmän ja enemmän irti, kun osaa itsekin hahmottaa kulloisetkin ongelmat paremmin ja kysyä oikeat neuvot juuri niihin.

Eilen hurautin töiden jälkeen Portaaseen mun luottokampaajan luokse. Hiuksista lähti roima pätkä pois ja yleisilmettä vaalennettiin raitojen merkeissä. Joka keväinen keväistys tämä setti. Tänään mentiin ensin Poutalan kanssa Elonkiertoon lenkille ja siitä siirryttiin Kartanonpuistoon tokoilemaan ja saatiin seuraksi vielä Minna ja Ilona. Kivaa tokoilla välillä eri paikassa ja nurmipohjalla.

Huomenna sitten onkin Vappu!