Viikko oli ja meni aika haipakkaa. Varsinkin loppuviikolla tuntui, että tukka putkella sai viilettää ja silti jäi hommat riitin räätin.

Torstaina sentään menin poikien kanssa pitkästä aikaa agitreeneihin. Porukka oli sen verran pieni, että siitä tuli jälleen erittäin makeet agi-toko treenit :o) Nicky oli intoa täynnä kuin ilmapallo, mutta yllättävän hyvin pysyi silti hanskassa ja jopa pari oikein mallikasta takaaleikkausta saatiin aikaiseksi (tämä on ollut meille aika ongelma). Kontaktitkin oli hienot. Kepit meni helpolta puolelta hyvin, mutta vaikeammalla piti haukkuen kommentoida ;o) Agin lopuksi mentiin Nickyn kanssa esteitä sekalaisessa järjestyksessä tarkoituksena vauhti ja ilo. Se todella löytyi ja meillä oli SUPER kivaa :o)))

Ja tosiaan kun kerran into ja motivaatio oli molemmilla kohdillaan, niin otin myös vähän seuraamista sekä liikkeestä maahanmenon ja seisomisen. Nooh jos haluaa pilkkua viilata, niin seisominen olisi voinut olla nopeampi, mutta... Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu agiesteiden seassa ohjaajat piilossa Nickylle ja Jesselle. Tämä jälleen täydellinen, Nicky kuulemma makaa koko ajan viimisen päälle skarppina, mutta silti täysin rauhallisena kuin joku sfinksi-patsas :o) Hyvästä paikallamakuusta seurasi palkaksi vielä pätkä agirataa. Tähän oli hyvä lopettaa. Loistavat treenit!

Rico pääsi myös tekemään taas omaa rataansa ilman kontakteja ja matalilla hypyillä. Tämä putkihullu vaan voisi juosta putkea ees sun taas :o) Kepit Ricolla on myös ihan älyttömän makeet. Helpommalta puolelta edelleen paremmat kuin Nickyllä. Kyllä vaan vanhakin taipuu vielä ;o) Lopuksi tein poikien kanssa vielä tihkusateisin iltalenkin kentän lähettyvillä.

Tänään lähdettiin aamusta Turkuun, kun olin tällä kertaa itse osteopaatti Leena Piiran vastaanotolla. Edellisestä käsittelystä on aikaa noin 3 kuukautta ja nyt ei selkäranka ollut enää niin vinossa kuin ensimmäisellä kerralla. Jäykkyyttä löytyi kuitenkin koko yläkropasta edelleen paljon :o( Siltä se on kyllä tuntunutkin. Paikkoja saatiin taas kivasti auki ja pöydältä noustessa oli oikein hyvä olo, kun pahin kiristys oli poissa. Aina välillä Leena siinä käsitellessään kysyi, että haluanko peiton, kun ikkuna oli auki, mutta sen verran tuli tuskanhiki kipeiden kohtin käsittelystä, ettei siinä vilu päässyt kyllä tulemaan... Parin kuukauden päästä jälleen.  Kun kerran Turussa oltiin, niin shoppailemaan piti päästä samalla :o) Maanantaina sitten uusi reissu Turkuun tiedossa, kun Samilla on jalastaan jälkitarkastus. 

Eilen alkoi Forssassa myös perinteiset ja jokavuotiset Holjat Markkinat sekä tänään lisäksi Tyykiblues. Tämä tarkoittaa, että täälläkin kylässä on jotain actionia, kun torilla ja ympäristössä tapahtuu liki kellon ympäri sunnuntaille aamuyöhön asti. Meillä on ollut kanssa tapana mennä kaupungille ajelemaan/kävelemään Holjien aikaan ja niinpä on nytkin siellä tullut oltua eilen ja tänään iltasella.

Huomenna Nokialle ja sunnuntaina Helsinkiin "näyttelemään". Niistä sitten lisää sunnuntaina.