Olin viime viikon poikien kanssa ihan keskenään, kun Sami oli pyöräilemässä Mallorcalla. Aika ruskettunut mies saapui tänään illalla kotiin. Ja kuten arvelinkin, oli Mickyllä ollut kova ikävä ja loppuilta piti ihan kyljessä nyhjätä ♥

Tiistaina käytiin Minnan ja Ilonan kanssa treenaamassa Paavolassa. Itellä oli vähän kierrokset kaakossa ja se heijastui heti myös poikien tekemisessä. Jacky tosin oli lopuksi ihan onnessaan, kun sai treenata rallya Ilonan kanssa. Keskiviikkona me vaan naatiskeltiin ja puuhailtiin kotipihalla kaikenmoista.

Torstaina oltiin sitten tavoitetokon merkeissä Pukon kentällä treenaamassa ja nyt mentiin ihan toisella fiiliksellä. Jackylla oli noutopäivä. Aloitti tunnarilla, jossa meinasi sählätä, kun tehtiin se ekana. Sitten ohjatun oikeaa ja nyt kaari oli kyllä ok, mutta vähän harmittaa, kun on alkanut myös haukkua siinä lisää. Sitten metalli ja ekalla lähetyksellä haukkui koko matkan kapulalle. Huusin välistä pois ja kappas, kun toisella yrityksellä pystyi tekemään ihan hiljaa. Se on kyllä jännä, miten hyvin se tajuaakin, mistä kieltäminen tulee. Loppuun teki vielä täysimittaiset paikallaolot ja ne oli ok. Micky teki hypyn, seuraamista ja luoksetulon. Ei ongelmia missään liikkeesä, mutta yleisessä hallinnassa oli vähän ongelmia, kun kentällä ei ollut vielä väliaitaa ja Micky vaan pongaili aksaesteitä. Sai se sitten loppuun vähän rallatella putkea.

Perjantaina ajeltiin lllalla Kiipulle. Micky on ollut vuosi sitten elokuussa viimeksi näyttelyssä, joten halusin käydä sille muistuttamassa, että mitenkäs siellä käyttäydytäänkään. Oltin siis Piskipalvelun näyttelykoulutuksessa. No eihän siinä nyt karhulla mitään ongelmia ollut. Hyvin osasi pönöttää edelleen ja juoksee ihan älyttömän kivasti reippaalla ravilla ja pysyy hyvin ravilla. Tulipa nyt sekin kokeiltua ennen Harjavallan näyttelyä.

Eilen ajettiin aamusella Minnan ja Ilonan kanssa Turkuun. Tämän erän viimeinen tokokurssi, mutta onneksi toukokuussa alkaa seuraava. Aloitettiin seuramisella ja siinä paino perusasennoissa. Toisena tehtiin kaukoja, sitten harjoiteltiin rentoutumaan, että koira osaisi vaihtaa moodia treenin ja huilaamisen välillä. Paikallaolokin tehtiin jossain välissä ja loppuun vielä vauhtiluoksetulot. Olipas tosi kiva kurssin päätös. Illalla pojat pääsi vielä Tanjan Taikakäsien käsittelyyn. Voi kun ne osaa kyllä "koko rahalla" nauttia käsittelystä. Kumpikin oli pitkiä aikoja silmät oikein tiukasti kiinni.